Baskan Kilca Açiklamasi 'Gelecegin Karatay'ini Ilçemiz Sakinleriyle Birlikte Insa Ediyoruz'

Baskan Kilca Açiklamasi 'Gelecegin Karatay'ini Ilçemiz Sakinleriyle Birlikte Insa Ediyoruz'

Konya’nin merkez Karatay Ilçe Belediye Baskani Hasan Kilca, vatandas bulusmalari çerçevesinde Yaglibayat Mahallesi’ni ziyaret ederek hemsehrileriyle bir araya geldi. Baskan Hasan Kilca, hayatin her aninda vatandaslarla iç içe olmaya büyük bir özen gösterdiklerini söyleyerek, “Gelecegin Karatay’ini ilçemiz sakinleriyle birlikte insa ediyoruz” dedi.

Karatay Belediyesi, hem merkezde hem de merkeze uzak mahallelerde sürdürdügü çalismalarla hizmet seferberligine devam ediyor. Hizmet belediyeciligi anlayisini “Gönül Belediyeciligi” ile pekistirerek vatandaslarin her türlü talebinin yerine getirilmesine özen gösteren Karatay Belediyesi, vatandas bulusmalarina da önem veriyor. Bu çerçevede Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, Yaglibayat Mahallesi’ni ziyaret ederek vatandaslarla bulustu. Baskan Hasan Kilca mahalle ziyaretinde, bölge sakinlerinin istek ve taleplerini dinleyerek belediyenin mahalledeki çalismalari hakkinda fikir alisverisinde bulundu.

Hayatin her aninda vatandaslarla iç içe olmaya büyük bir özen gösterdiklerini aktaran Baskan Kilca, ilçe sakinleriyle birlikte gelecegin Karatay’ini insa etmek için çabaladiklarini söyledi.

Hasan Kilca, “Her zaman oldugu gibi sahadayiz ve hemsehrilerimizle bir aradayiz. Bizler, insana yatirimi her seyin üstünde tutuyor ve bu düsünceyle bir taraftan rutin belediyecilik hizmetiyle ilçemizi imar ederken diger taraftan insanimizin faydasina olan her seyde oldugumuzu güçlü bir sekilde ifade ediyoruz. Vatandasa dokunabilmek, sevincini, mutlulugunu, hüznünü ve kederini paylasmak olan, ihtiyaci oldugunda yaninda olabilmeyi temel alan ‘Gönül Belediyeciligini’ Karatayimiz’da uygulamaya gayret ediyoruz. Hemsehrilerimizin mutlulugu, huzuru ve sagligi için sevdayla çalismaya devam edecegiz” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile