Baskan Kilca'dan Okul Ziyaretleri

Baskan Kilca'dan Okul Ziyaretleri

Konya’nin merkez Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, Karatay Ilçe Milli Egitim Müdürü Sami Sagdiç ile birlikte gerçeklestirdigi okul ziyaretlerine devam ediyor.

Okul ziyaretleri çerçevede Karatay Sehit Sadik Ortaokulu, Cemil Kelesoglu Anadolu Lisesi, Cengiz Topel Ilkokulu, Büyüksinan Mehmet-Fatma Dalan Ilkokulu ve Türk Anadolu Vakfi Hafiz Kiz Anadolu Imam Hatip Lisesi ziyaret edildi. Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, Karatay Ilçe Milli Egitim Müdürü Sami Sagdiç ile beraberindekiler; ziyaretler çerçevesinde okul idarecileri ve ögretmenlerle bulusarak gerek Karatay’in egitimde geldigi nokta gerekse okullarin ihtiyaçlari ve taleplerini istisare etti. Ögrencilerle de hem siniflarinda hem de konferans salonlarinda bir araya gelen Baskan Hasan Kilca ve Ilçe Milli Egitim Müdürü Sami Sagdiç, ögrencilerin egitimleri ile okul ortamlariyla ilgili isteklerini dinledi.

“Egitimin, egitimcinin ve ögrenci kardeslerimizin her daim yanindayiz”

Karatay Belediye Baskani Hasan Kilca, göreve geldikleri günden itibaren okul ziyaretlerini sürdürdüklerini ifade ederek, bu ziyaretlerin hem kendileri hem de egitim camiasi için verimli geçtiginin belirterek, “Belediye olarak egitimle ilgili üzerimize ne düsüyorsa çok daha fazlasini yerine getirmek için gayret ediyoruz. Bu çerçevesinde da son 3.5 yilda 6 egitim tesisini ilçemize kazandirarak bu tesisleri Il Milli Egitim Müdürlügümüze teslim ettik. Yeni okullar, destekler, proje ve atölye çalismalari gibi faaliyetlerimizle Karatay’imizin egitim kalitesine katkida bulunuyoruz. Okul ihtiyaci olan diger mahallerimiz ile ilgili çalismalarimiz da devam ediyor. Okullarimizin fiziki ihtiyaçlarinin yani sira her türlü malzeme ve ekipman ihtiyacini da karsiliyoruz. Okullarimiza hali sahalar kazandiriyoruz. Yine çesitli turnuvalar, kamplar ve Karatay Yaz Spor Okullari gibi çocuklarimizin sosyallesmesine yönelik çalismalar da yapiyoruz. Ilçemizdeki bütün okullarimiza TÜBITAK Popüler Bilim Yayinlari Kitapliklari kurduk. Yine kaydini olusturan tüm ortaokul ve lise ögrencilerine TÜBITAK Bilim Çocuk, Bilim ve Teknik ile Merakli Minik dergilerini ücretsiz bir sekilde ulastiriyoruz. Dolayisiyla belediye olarak egitimin, egitimcinin ve ögrenci kardeslerimizin her daim yanindayiz” seklinde konustu.

Karatay Ilçe Milli Egitim Müdürü Sami Sagdiç da ögrencilerle bir arada bulunmaktan dolayi çok mutlu oldugunu belirterek, “Karatay Belediye Baskanimiz Hasan Kilca ile birlikte ilçemizdeki okullarimizi ziyaret ediyoruz. Ziyaretler sirasinda ögretmenlerimizle istisareler yaparak onlarin okullariyla ilgili istek ve taleplerini aliyoruz. Ögrencilerimizle hasbihal ederek gelecek planlamalarini konusuyoruz. Karatay Belediyesinin egitime yönelik projeleri de ilçemizin egitim camiasina gerçekten büyük katkilar yapiyor. Bu vesileyle Karatay Belediye Baskanimiz Hasan Kilca’ya ve ekibine tesekkür ediyorum” dedi.

Ziyaretlere Karatay Ilçe Milli Egitim Müdürü Sami Sagdiç, Karatay Belediye Baskan Yardimcisi Ramazan Sevik, Mustafa Yaylaci ve Osman Ciger, Karatay Kent Konseyi Baskani Abdürrahim Arslan, Kent Konseyi Gençlik Meclisi Baskani Ahmet Babuççu ile Karatay Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürü Fehmi Adam, Hasan Kilca’ya eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile