Baskan Kiliç'tan Modern Sera Müjdesi

Baskan Kiliç'tan Modern Sera Müjdesi

Terme Belediyesi Park Bahçeler Müdürlügü, hafriyat çalismalari tamamlanan 4 bin metrekarelik tam otomasyon çiçek fidesi ve peyzaj ürünleri üretim serasi kurulum çalismalarina basladi.

Terme Belediye Baskani Ali Kiliç, mevcut temizlik santiyesi alani içinde bulunan ve ihtiyaci karsilamayan sera alanini genisletmek ve yenilemek için çalismalara basladi.

Yeni sera kompleksi içerisinde kurulacak olan toplamda 4 bin metrekarelik sera alani ile Park ve Bahçeler Müdürlügü tarafindan her mevsim kullanilabilecek salon bitkileri, mevsim çiçekleri ve peyzaj ürünleri üretilecek.

Ilçenin peyzaj ihtiyacini karsilayacak

Çay Mahallesi Yeni Bulvar Yolu üzerinde yapimina baslanacak sera alani hakkinda bilgi veren Terme Belediye Baskani Ali Kiliç, "Ilçemizin her alanda kendine yeten bir sehir haline gelmesi için çalismalarimiz devam ediyor. Kendi peyzaj ürünlerimizi üretmek için uzun zamandir yürüttügümüz çalismalar sürüyor. Park ve Bahçeler Müdürlügümüzün ilçemize daha iyi hizmet verebilmesi için yeni bir sera ve santiye alani olusturmaya karar verdik. Yeni bulvar Yolu üzerinde belediyemize ait yaklasik 4 bin metrekarelik açik ve kapali alana sahip ilçemizin tüm peyzaj ihtiyaçlarini karsilayacak ve kentimizi görsel olarak güzellestirecek. Ayrica ileride bunu belediyemiz için bir kazanç kapisi haline dönüstürmeyi de planliyoruz. Halka ve diger belediyelere satis yapacak bir tesis haline dönüsecek" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile