Baskan Kiliç'tan Yatirimciya Destek Sözü

Baskan Kiliç'tan Yatirimciya Destek Sözü

Samsun’un Terme ilçesinde düzenlenen Yatirim Tesvik Sistemi tanitim toplantisinda konusan Terme Belediye Baskani Ali Kiliç, "Ilçemize yatirim yapacak her isadaminin önünü açmak için elimden geleni yapiyorum, yapmaya da devam edecegim. Yeter ki siz yatirim yapmak için ugrasin" dedi.

Terme Ticaret ve Sanayi Odasi’nin (TSO) ev sahipliginde ilçedeki küçük ve büyük ölçekli yatimcilar için kalkinma ajansi tarafindan Yatirim Tesvik Sistemi tanitim toplantisi düzenlendi.

Toplantida söz alan Terme Belediye Baskani Ali Kiliç, yatirimcilara destek sözü vererek, "Ilçemize yapilacak her türlü yatirima elimizden gelen her türlü yardimi yapmaya haziriz. Ilçemiz makine sanayiden tarimsal üretime oldukça yüksek potansiyele sahip. Karadeniz sahil yolunun üzerinde bulunmamiz, iki havaalani ve iki limana olan yakinligimiz potansiyelimizi güçlendiriyor. Sera Ihtisas OSB ile ilgili çalismalarimiz devam ediyor. Insallah tamamlandiginda ilçemiz birçok yönden daha ileri bir seviyeye tasinacak. Ben belediye baskani olarak söz veriyorum, ilçemize yatirim yapacak her isadaminin önünü açmak için elimden geleni yapiyorum, yapmaya da devam edecegim. Yeter ki siz yatirim yapmak için ugrasin. Ilçemizi hep birlikte bir adim öteye çalismak için hep birlikte çalisacagiz" ifadelerini kullandi.

Toplantiya Terme TSO Baskani Ahmet Ekmekçi ve is adamlari katildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile