Baskan Koca, 10 Yasina Gelen 'Hos Geldin Bebekleri' Ile Bulustu

Baskan Koca, 10 Yasina Gelen 'Hos Geldin Bebekleri' Ile Bulustu

Emet Belediye Baskani Mustafa Koca, 2013 yilinda baskan oldugu dönemde baslattigi “Hos geldin bebek” projesi çerçevesinde evlerine ”Hayirli olsun” ziyaretine gittigi çocuklarla 10 yil sonra bir araya geldi.

“Hos geldin bebek” projesinin ilk basladigi yillarda evlerinde ziyaret edilen çocuklardan 20 çocuk aileleri ile Baskan Koca’yi makaminda ziyaret ederek “Hayirli olsun” dileklerini ilettiler. Dogumlarinda evlerinde bebek iken ziyaret edilen 10 -11 yaslarindaki 20 çocukla 10 yil sonra makaminda bulusmasinda duygulu anlar yasayan Baskan Koca, “Insallah evlatlarimizin mürüvvetlerini de görürüz” dedi.



“Dogumlarinda ilk hediyelerini verdikleri çocuklarla yillar sonra bir araya geldi”

Dogumlarinda ilk hediyelerini verdikleri çocuklarla yillar sonra bir araya gelmenin mutlulugunu yasadiklarini ifade eden Belediye Baskani Mustafa Koca “ Çocuklarimiz insallah saglikli ve sihhatli nice yillara ulasir. Rabbim çocuklarimizin acilarini göstermesin. Kendilerine hayirli saglikli uzunu ömürler diliyorum. Yillar önce çocuklarinizin sevinçlerini sizlerle paylasirken bugün burada sizleri görmek çok güzel. Insallah çocuklarimizin mürüvvetlerini de hep beraber görürüz. Onlar bizim yarinlarimizin güvenceleri. Yarinimizin büyükleri çocuklarimizla gelecegimiz daha güzel olacak. Bizlerde yarinin teminat gençlerimize güzel bir gelecek birakmak için ne yapilmasi gerekiyorsa yapacak, durmadan çalisacagiz. Rabbim evlatlarimizi vatanina milletine hayirli evlatlar olarak yetismelerini nasip etsin” diye konustu.

Çocuklar ve aileleriyle tek tek ilgilenen Baskan Koca, çocuklara çesitli hediyeler vererek birlikte hatira fotografi çektirdi.

“Hos geldin bebek projesi”

Emet Belediyesinin Mustafa Koca’nin baskanligi döneminde hayata geçirdigi “Hos geldin bebek” isimli sosyal projesi çerçevesinde dünyaya gelen bütün çocuklarin aileleri ziyaret edilerek ilk bebek seti hediyeleri veriliyordu. 31 Mart seçimlerinden belediye baskanligini kazanan baskan Mustafa Koca, sosyal projeler çerçevesinde, “Hos geldin bebek” projesini tekrar ayni isimle hayata geçirirken, kurulan ekipler, yeni dogan bebek ve ailelerini ziyaretlere devam ediyor.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile