Baskan Kocaispir Açiklamasi 'Vatandaslarimizin Yapilan Hizmetlerden Memnuniyetini Gördükçe Mutlu Oluyoruz'

Baskan Kocaispir Açiklamasi 'Vatandaslarimizin Yapilan Hizmetlerden Memnuniyetini Gördükçe Mutlu Oluyoruz'

Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, vatandaslarin yapilan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu olduklarini belirtti.

Çesitli programlar ve düzenledigi esnaf ziyaretleriyle vatandasin arasinda yer almaya devam eden Yüregir Belediye Baskani Fatih Mehmet Kocaispir, Kozan Yolu ve Sariçam Mahallesi’nde esnaflari ziyaret etti, taleplerini dinledi.Esnaflara islerinde helalinden bol kazanç dileyen Baskan Kocaispir, vatandaslarla da sohbet ederken, ilgi ve alakalarindan dolayi tesekkürlerini iletti. Baskan Kocaispir, Yüregir’de yapilan çalismalarla büyük bir degisim ve dönüsümün gerçeklestigini söyledi.

Kocaispir, insanlara hizmet etme sevdalisi bir anlayista olduklarini dile getirerek, hizmetlerini sürdüreceklerini, her zaman esnafin yaninda yer alacaklarini vurguladi.

Belediye hizmetlerini samimi bir sohbet havasinda esnafla paylasan Baskan Kocaispir, “Vatandaslarimizin yapilan hizmetlerden memnuniyetini gördükçe mutlu oluyoruz. Onlarin isteklerini, sorunlarini dinledik. Yaptigimiz hizmetleri esnafimizin, vatandaslarimizin taleplerini göz önünde bulundurarak gerçeklestiriyoruz. Daha modern ve güzel bir sehirde yasamak adina ortak akil anlayisiyla hareket ederek, hizmetin en iyisine layik olan Yüregir’imize hep birlikte katki sunuyoruz. Çalismalarimiz artarak devam edecektir”dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile