Baskan Kocaman'dan Gençlere Aldin Ögütler

Baskan Kocaman'dan Gençlere Aldin Ögütler

Kartepe Belediyesi “Gençlik Bulusmalari” programinda Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman, Anadolu lisesi ögrencileriyle bir araya geldi.

Anadolu Lisesi ögrencileri Kartepe Belediye Baskani Mustafa Kocaman beraberinde Kocaeli Cumhuriyet Bassavcisi Habib Korkmaz, Ilçe Milli Egitim Müdürü Ferhat Dilek’i agirladi. Okul konferans salonunda düzenlenen programda ögrenciler merak ettikleri konular hakkinda sorularini ilettiler. Program öncesinde Baskan Kocaman, basketbol sahasinda oynayan gençleri ziyaret ederek sohbet etti.

Okulun konferans salonunda düzenlenen programda konusan Baskan Kocaman “Bugün bizlerin oturdugu makamlarda yarin sizler oturacaksiniz. Sizlerle birlikte gelecegimizi sekillendirmek istiyoruz. Biz gençken okulumuzda bir bassavci görmedik. Bu durumu firsata çevirmenizi diliyorum. Gençlerimizin gelismesine onlarin beklentilerine karsilik vermek çok önemlidir. Ögrencilerimizle bir araya geldigimiz zamanlarda yabanci dilde eksikler oldugunu gördük. Bundan dolayi da Kartepe Genç Akademi’yi kurduk. Hayatin her alaninda Ingilizcenin olacagini görecegiz. Sizi mutlu eden bir meslek sahibi olmanizi diliyorum. Severek yapilan her is kaliteli ve basarili olur. Aileden, üniversitelere kadar aldiginiz egitim sizlerin rehberi olacak. Mustafa abiniz bir telefon kadar yakinizda” dedi.

Konusmalarin arindan Baskan Kocaman ve beraberindekiler, ögrencilerin sorunlarini yanitladi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile