Baskan Köken, Ramazan'in Son Gününde Balkanlilarla Bir Araya Geldi

Baskan Köken, Ramazan'in Son Gününde Balkanlilarla Bir Araya Geldi

Ramazan’in bir baska güzel geçtigi Eyüpsultan’da, Eyüpsultan Belediyesi, Türkiye’nin dört bir yanindan gelen misafirlerini en güzel sekilde agirlayip iftar sofralari kurarken Balkanlardaki kardesleri de unutmadi. Eyüpsultan Belediyesi, paylasmanin, dayanismanin ve sabrin ayi Ramazan ayinda, Eyüpsultan Belediye Baskani Deniz Köken’in de katilimlariyla Gostivar’da iftar sofrasi kurup, ziyaretler gerçeklestirdi.



Baskan Deniz Köken, Gostivar’da okul ve esnaf ziyaretleri yapti

Ilk olarak Gostivar’da bulunan Mustafa Kemal Atatürk Ilkokulu’nu ziyaret eden, Baskan Deniz Köken, burada bilgisayar sinifinin açilisini yapti. Ögrencilerle bol bol sohbet eden Baskan Deniz Köken okul ziyaretinin ardindan ise yine Gostivar’da esnaf ziyaretleri yapti.

Binlerce Evlad-i Fatihan dev iftar sofrasinda bulustu

Ziyaretlerin ardindan Baskan Deniz Köken, Gostivar Spor Salonu’nda birlik ve beraberlik mesajlarinin verildigi, Eyüpsultan Belediyesi tarafindan düzenlenen 1000 kisilik iftar programina katildi.

Binlerce Evlad-i Fatihan kardesin, komsuluk, kardeslik duygulari içerisinde oturulan gönül sofrasinda hep birlikte iftar yapmanin mutlulugunu yasadi. Iftar programi sonrasi Asagi Baynasa Köyü’nde kilinan teravih namazi sonrasi, çaylar içilerek sohbetler edildi. Buradan Kalkandelen’e geçen Baskan Deniz Köken, Kalkandelen Teskilat Binasi’nda düzenlenen sahur programina da katilarak Balkanlardaki kardeslerimize veda etti.

“Türkiye’nin onlar için ne kadar önemli oldugunu bir kez daha bizlere gösterdiler”

Gostivar’dan unutulmayacak hatiralar ve duygu dolu anlar yasadiklarini ifade eden Baskan Deniz Köken, bu anlamli geziyle ilgili görüslerini su sözlerle paylasti: “Üsküp’e, Gostivar’a, Kalkandelen’e gittik. Gostivar’da büyük bir iftar yaptik. Asagi Banisa’da teravih namazi kilip, kahvehane ziyaretlerimizi gerçeklestirdik. Kalkandelen Belediye Baskani Bilal Kasami ile sahur programi yaptik. Burada gördük ki Türkiye’yi özlüyorlar; Türkiye’deki kardeslerimiz de buralari özlüyor. Bu köprüyü biraz daha siklastirmamiz lazim. Üst düzeyde ilgi vardi. Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’a herkes selamlarini iletti. Türkiye’nin onlar için ne kadar önemli oldugunu bir kez daha bizlere göstermis oldular.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile