Baskan Köksal;  'Mahallelerimize Ortak Akilla Esit, Adil Hizmet Ulastiracagiz'

Baskan Köksal; 'Mahallelerimize Ortak Akilla Esit, Adil Hizmet Ulastiracagiz'

Mentese Belediye Baskani Gonca Köksal, Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Aras, Muhtarlar Federasyonu Baskani ve Kiramettin Mahallesi Muhtari Hayrettin Akay ile birlikte Mentese Mahalle muhtarlari ile bir araya geldi.

Toplantida yeni bir dönemin basladigini belirten Baskan Köksal, “Her bir mahallemize esit, adil bir anlayisiyla hizmet ulastiracagiz. Talepleriniz Ahmet Baskanimla benim yol haritamizi olusturacaktir. Sizlerden ricamiz ihtiyaçlarinizi, taleplerinizi öncelik sirasina göre bize ulastirmaniz. Birlik, beraberlik ve uyum içinde hizmet üretecegiz.” dedi.

Konakalti Iskender Alper Kültür Merkezinde gerçeklestirilen muhtarlar bulusmasi Muhtarlar Federasyonu Baskani ve Kiramettin Mahallesi Muhtari Hayrettin Akay’in konusmasiyla basladi.

Akay, “Yeni dönemde birlik ve beraberlik içinde Ahmet Aras Baskanimizla, Gonca Köksal Baskanimizla vatandaslarimiza güzel hizmetler yapacagimiza inaniyorum.” dedi.

Baskan Köksal, “Muhtarlar, mahalllerimizdeki gözümüz kulagimiz”

Mentese Belediye Baskani Sehir Plancisi Gonca Köksal, muhtarlardan mahallelerdeki ihtiyaçlarin aciliyet ve önceligine göre bildirmelerini istedi. Baskan Köksal, “Çok degerli muhtarlarimiz, hepiniz hos geldiniz. Seçim dönemi bitti. Hizmet dönemine basladik. Mahalle ziyaretlerimizde hep söyledik; ‘Mahallelerimizi ziyaret edecek, tüm ihtiyaçlari, eksikleri yerinde tespit edecegiz’ dedik. Bunu göreve gelir gelmez hizlica planladik. Iliski ve iletisimi her daim canli tutacagiz. Sizler mahallelerimizdeki gözümüz, kulagimizsiniz. Bizim birlikte uyum içinde çalismalarimizi yürütmemiz gerekiyoruz. Bunun için bütün taleplerinizi en acil olanlardan baslayarak, Muhtarlik Isleri Müdürlügümüze bildirmenizi istiyoruz. Organizasyonu Muhtarlik Isleri Müdürlügümüz üzerinden yürütecegiz. Bütün talepler bize gelecek, aciliyetine göre siraya koyup ilgili birimlere iletecegiz. Muhtarlik Isleri Müdürlügümüz bu süreçte daha aktif bir rol oynayacak. Belediye bütçemiz su asamada biraz kisitli. O yüzden muhtarlarimizdan ricam en acil ihtiyaçlari öncelikli olarak bildirmeniz olacaktir. Bizler artik parti rozetlerimizi çikardik. Bir kamu kurumunun yöneticileriyiz. Sizler de tabi siyasi figürler degilsiniz. Her bir mahallemize esit, adil hizmet anlayisiyla çalisacagiz. Bu süreçte sizlerin talepleri de Ahmet Baskanimla benim yol haritamizi olusturacak. Bir koordinasyon içinde hep birlikte hizmetlerimizi üretecegiz.” diye konustu.

Büyüksehir Belediye Baskani Aras, “Mentese bizim kalbimiz”

Mugla Büyüksehir Belediye Baskani Ahmet Aras, sözlerine muhtarlara tesekkür ederek baslayarak, “Güzel bir seçim dönemi geçirdik. Misafirperverliginiz için muhtarlarimiza ve vatandaslarimiza çok tesekkür ediyorum. Bize güvendiniz, bize inandiniz ve bize bir kredi verdiniz. Biz de bu krediyi en iyi sekilde kullanmak için çalismalara basladik. Tüm ilçelerimizde, Mentese tabi bizim kalbimiz sayilir, iyi iliskiler içinde süreci baslattik. Muhtarlarimizla da iliskimizi hep sicak tutacagiz, birbirimizden uzaklasmayacagiz. Mugla’da iki muhtarlar federasyonu var. Ayrilik olsun istemiyoruz. Bu konuyu Sayin Valimizle de konustuk. Hizmetlerin dogru ve eksiksiz bir sekilde ulastirilmasi bakimindan muhtarlarimizin tek bir çati altinda toplanmasi çok önemli” dedi.

Baskan Aras, konusmasini söyle sürdürdü; “Ilçe belediyelerin genel anlam da bir sikintisi var. Bununda nedeni son dönemlerde artan maliyetler. Büyüksehir Belediyesi olarak Gonca Baskanimizin yetisemedigi yerlerde biz olacagiz. Yapilacak hizmet protokolleri ile biz bunlari çözeriz. Sonuçta bu halkimiz için yapilacak ortak bir hizmet. Birlikte yapacak, destek verecegiz. Telefonlarimiz her zaman açik. Bundan sonraki süreçte her zaman iç içe olalim.”

Baskan Köksal, toplantinin sonunda Muhtarlik Isleri Müdürlügü’nün Belediye Baskan Yardimcisi Mehmet Tahça’ya bagli oldugunu belirterek muhtarlari bilgilendirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile