Baskan Kotan, Doyran'daki Yangin Alaninda Incelemelerde Bulundu

Baskan Kotan, Doyran'daki Yangin Alaninda Incelemelerde Bulundu

Konyaalti Belediye Baskani Cem Kotan, Doyran Mahallesi Sakiz Alagi Mevkii’nde çikan yangin sonrasi olay yerine giderek incelemelerde bulundu. Bölge halki ile görüsen Baskan Kotan, vatandaslara geçmis olsun dileklerinde bulundu.

Entalya’nin Konyaalti ilçesi Doyran Mahallesi Sakiz Alagi Mevkii’nde çikan yangin korku olusturdu. Büyümeden söndürülen yanginda herhangi bir can kaybi yasanmadi. Sakiz Alagi Mevkii’nde ormanlik alanda çikan yangina ilk olarak Konyaalti Belediyesi ekipleri arazözle müdahale etti. Ardindan Antalya Orman Bölge Müdürlügü’ne ait ekipler yangina havadan ve karadan müdahale ederek söndürdü. Söndürme çalismalarina bölge halki da katildi.

Söndürme çalismalarinin ardindan olay yerine giderek bölgede incelemelerde bulunan Konyaalti Belediye Baskani Cem Kotan, “Yangin hepimizi çok korkuttu. Hizli müdahale ile neyse ki çok büyümeden söndürüldü. Bölge halkina büyük geçmis olsun dileklerimizi ilettik. Onlari dinledik. Özellikle bu havalarda lütfen daha fazla dikkatli olalim. Izmarit, sise gibi çöpleri yerlere atmayalim ve ates yakmayalim” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile