Başkan Küçükler’den 8 Mart Kadınlar Günü Mesajı

Başkan Küçükler’den 8 Mart Kadınlar Günü Mesajı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Küçükler, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Başkan Küçükler mesajında Türk kadınının her şeyin en güzeline layık olduğunu söyledi.

Kadının toplumun temel taşı olduğunu belirten Başkan Küçükler, Türk toplumunda kadının öneminin büyük olduğunu ifade etti.

Türk kadınının yeri geldiğinde cepheye koştuğunu, Türkiye'nin kuruluş mücadelesinde en önde yer aldığını dile getiren Başkan Küçükler, mesajında şunları söyledi.

"Kadının, tarihi ve geleneksel olarak Türk toplumunda çok önemli bir yeri bulunmaktadır. Unutulmamalıdır ki, toplumun temeli aile, ailenin temeli kadındır. Toplumun mimarı olan Türk kadını, çocuklarımızı ve gelecek nesillerimizi yetiştirendir. Türk kadını, özverili ve üretkenlikleriyle aileyi ve toplumumuzu şekillendiren en önemli varlıklarımızdır. Ve biliyoruz ki, cennet annelerin ayakları altındadır ve biz bu inançla hayatımızı yönlendiriyoruz. Kadınlar gününü vesile yaparak da toplumumuzun temel taşı olan aile kurumumuzun en önemli ferdi, çocuklarımızın ilk öğretmeni, değerlerimizin taşıyıcısı ve koruyucusu olan kızlarımızın ve kadınlarımızın geleceğinin daha aydınlık olması için hep beraber çalışmayı sürdüreceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle; kadınların, hayatın her alanında hak ettiği yeri aldığı bir Erzurum, bir Türkiye ve bir dünya temennisiyle Erzurum Büyükşehir Belediyesi olarak dün olduğu gibi bugün de kadına değer veren hizmetler vermeye gayret ediyoruz. Bu duygu ve düşüncelerle Tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum." Bu arada Büyükşehir Belediyesi’nce 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bazı etkinlikler düzenlenecek. Büyükşehir Kültür Merkezi’nde yarın akşam kadınlara yönelik halk konseri düzenlenecek .
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile