Baskan Kul Açiklamasi 'Kadinlar Her Zaman Bas Taci'

Baskan Kul Açiklamasi 'Kadinlar Her Zaman Bas Taci'

Terme Belediye Baskani Senol Kul, Terme’de seçilen ilk kadin muhtar olan Elif Alemdar’i tebrik ederek, kadinlarin bas taci oldugunu söyledi.

2024 yerel seçimlerinde Terme Fenk Mahallesi Muhtari olan Elif Alemdar, azalari ile birlikte Terme Belediye Baskani Senol Kul’u makaminda ziyaret ederek hayirli olsun ve basari temennilerini iletti. Terme ilçe tarihinde bir ilke imza atan Elif Alemdar, ilçede seçilen ilk kadin muhtar oldu.

Mahallesinde yapmak istedigi projeleri anlatan Muhtar Alemdar, kadinlarin sosyal ve is hayatinda daha aktif rol almasi gerektigini söyledi.

Muhtarlik yolunda kendisine ailesi ve çevresinin çok destek oldugunu anlatan Alemdar, “Çok güzel tepkiler geldi. 82 muhtarimin arasindan tek kadin muhtar olmam gurur verici" dedi.



“Kadinlar her zaman bas taci”

Kadinlarin her zaman bas taci oldugunu belirten Baskan Kul, “Belediye baskanliginin güzel yani insanlarinin hayatina dokunan hizmetleri hayata geçirmek ve onlarin mutlugunu görmek, bu paha biçilemez bir duygu. Kadinlarin, çocuklarin tabii ki her kesimden vatandasimizin hayatina dokunan islere imza atmaya devam edecegiz. Kadinlar her zaman bas taci. Marka degeri yüksek bir Terme olusturabilmek için de var gücümüzle çalisacagiz. Bir ilke imza attiniz. Bugün küçük gibi görülen bu basari bizim için anlami büyük. Yarinlar için de kadinlarin önünü açmis oldunuz. O yönden sizi kutluyorum" diye konustu.

Baskan Kul, belediye meclisinde de kadin üye sayisina da dikkat çekerek, “Yerel seçimlerde, 5’i Cumhur Ittifaki, 1 tane de CHP olmak üzere 6 kadin meclis üyemiz bu dönemde Terme için çalisacak. Kadinlarin toplumsal yasamadaki etkinliklerinin artmasi ve yerel karar alma mekanizmalarinda aktif rol oynamalari bizleri mutlu ediyor” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile