Baskan Kul'dan Ankara Temaslari

Baskan Kul'dan Ankara Temaslari

Terme ile ilgili birçok önemli projeyi hayata geçirmek için kollari sivayan Terme Belediye Baskani Senol Kul, Ankara’da yogun temaslarda bulundu. Kul, “Yüregimizi ortaya koyarak çiktigimiz bu yolda en büyük destekçimiz kiymetli hemserilerimizdir" dedi.

Terme Belediye Baskani Senol Kul, Ankara ziyareti kapsaminda AK Parti Samsun Milletvekili ve TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Mehmet Mus, BOTAS Yönetim Kurulu Üyesi Kerim Taskiran ve Spor Toto Baskani Mehmet Ata Öztürk’ü makaminda ziyaret ederek istisarelerde bulundu. Terme Belediye Baskani Senol Kul, TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu Baskani Mehmet Mus’u ziyaretinde kent gündemine iliskin konularda degerlendirme bulunurken sehirde yaptigi ve yeni dönemde planladigi projeler hakkinda bilgiler verdi.

Dogal gaz sorunu için adimlar atildi

Baskan Kul Ankara ziyaretinde, Terme’nin bazi mahallelerinde dogal gaz meselesinin çözümüne dair, Kerim Taskiran ile de bir görüsme gerçeklestirdi. Baskan Kul, “Ilçemizin bazi bölgelerinde dogal gaz ulasim sorunlari var, hem bu sorunlarin çözümü hem de merkeze yakin mahallelerimize hizli bir sekilde dogalgaz sebekesi kazandirmayi planliyoruz” diye konustu.



Terme, spor ve sporcu sehri olacak

Ankara’da ayrica Spor Toto Baskani Mehmet Ata Öztürk’ü makaminda ziyaret eden Baskan Kul, önceki Belediye Baskanligi döneminde ilçeye sportif anlamda birçok yatirimi kazandirdiklarini ifade ederek, “Terme’nin bir spor ve sporcu kenti olabilmesi için tüm gayretimizi gösterecegiz" seklinde konustu.

Ankara temaslariyla ilgili genel bir degerlendirmede bulunan Baskan Kul, "Tüm bu ziyaretlerimizde sehrimize daha güzel hizmetler kazandirmak ve merkezi bütçeden daha çok pay almayi amaçliyoruz. Altyapidan üst yapiya kadar sehrimizin her noktasina yatirimlarimizi götürmeye devam edecegiz. Yüregimizi ortaya koyarak çiktigimiz bu yolda en büyük destekçimiz kiymetli hemserilerimizdir. Ilçemizin gelecegi ve süregelen hizmetlerle ilgili fikir alisverisinde bulunmak üzere Ankara temaslarimiz devam edecektir" seklinde konustu.

Ziyaretlerde Baskan Kul’a Petrol Ürünleri Isverenleri Sendikasi (PUIS) Genel Baskani Imran Okumus’ta eslik etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile