Baskan Kurnaz Açiklamasi 'Büyüklerimizin Her Zaman Yanindayiz'

Baskan Kurnaz Açiklamasi 'Büyüklerimizin Her Zaman Yanindayiz'

Samsun’da 65 yas üstü vatandaslara hizmete veren Ata Ocagi sakinlerini ziyaret eden Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, "Büyüklerimizin saglikli yas almalari, her türlü ihtiyaçlarinin karsilanmasi yönünde de her zaman yanlarinda olmaya çalisacagiz" dedi.

Yogun geçen ziyaretçi ve belediye çalismalarina ragmen, Ilkadimli hemserilerini aci ve mutlu günlerinde yalniz birakmamaya özen gösteren Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, Ata Ocagi sakinlerine konuk oldu. Derebahçe Mahallesi’nde bulunan Ata Ocagi’ni ziyaret eden Baskan Ihsan Kurnaz, hemsehrileri ile sohbet ederek moral verdi. Yasli büyüklerin ellerini öperek onlara çiçek takdim edip hasbihal eden, bir isteklerinin olup olmadigini soran Baskan Ihsan Kurnaz’in bu ziyareti karsisinda sevinen Ata Ocagi sakinleri de baskana tesekkür etti.

“Büyüklerimizin basimizin üstünde yeri var”

Yaslilarin bir gün degil her gün düsünülmesi gerektigine dikkat çeken Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, “Degerli büyüklerimizi ziyaret ederek hayir dualarini almak istedik. Onlar; tecrübeleri ve hatiralariyla bize miras kalan en kiymetli çinarlarimiz. Büyüklerimizin basimizin üzerinde yeri var. Büyüklerimizin saglikli yas almalari, her türlü ihtiyaçlarinin karsilanmasi yönünde de her zaman yanlarinda olmaya çalisacagiz. Kendilerine ne kadar deger versek az kalir. Onlar bizim basimizin taci. Büyüklerimize, Rabb’imden saglikli, mutlu, huzur dolu bir ömür dilerim” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile