Baskan Kurnaz Açiklamasi 'Muhtarlarimiz Belediye Ile Mahalleler Arasinda Köprü Vazifesi Görüyor'

Baskan Kurnaz Açiklamasi 'Muhtarlarimiz Belediye Ile Mahalleler Arasinda Köprü Vazifesi Görüyor'

Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, 31 Mart yerel seçimleri sonrasi ilk muhtarlar toplantisini gerçeklestirdi. Baskan Kurnaz, mahalle muhtarlarinin belediye hizmetlerinin halka ulastirilmasi anlaminda oldukça önemli bir misyon üstlendigini belirterek, “Muhtarlarimiz belediye ile mahalleler arasinda köprü vazifesi görüyor” dedi.

Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, Ilkadim’in 61 mahallesinde hizmet veren muhtarlarla gerçeklestirilen toplantida, muhtarlarin talep, öneri ve sikâyetlerini dinledi. Belediye Hizmet Binasi Çok Amaçli Salon’da gerçeklesen toplantiya Belediye Baskan Yardimcilari, ilgili birim müdürleri ve teknik personeller katildi.



Baskan Ihsan Kurnaz toplantida sunlari kaydetti:

“Öncelikle belediye imkânlariyla halka en nitelikli hizmetleri sunma çabasi içerisinde oldugumuzu bilmenizi istiyorum. Muhtarlarimizla istisare toplantisinin benim için diger toplantilardan farkli bir yeri, farkli bir anlami var. Muhtarlar toplumun aslinda bizatihi kendisi, toplumun kalbi, beyni, ilk temas kurulan noktasi. Bu noktada tabi muhtarlarimizdan gelen önerileri, talepleri biz aslinda mahallenin talep ve önerileri olarak degerlendiriyoruz. Bu yüzden mahalle muhtarlarimizi belediye çalismalarinin ayrilmaz bir parçasi olarak görüyoruz. Hemsehrilerimizin yasadigi mahallelerde ortaya çikan sorunlari muhtarlardan bizzat ögrenmek, isimizi oldukça kolaylastiriyor. Belediye-muhtar isbirliginin sehrimizde oldukça önemsendigini de gözlemliyorum. Bizlerin mahallelerdeki birer temsilcisi konumundaki tüm muhtar arkadaslarimiza katilimlarindan dolayi tesekkür ediyorum.”

Toplantinin devaminda Ilkadim ilçesinin daha yasanabilir bir kent olmasi için yapilmasi planlanan çalismalar istisare edildi. Muhtarlarin görüs ve önerileri dinlendi. Mahallelere iliskin talepler, ilgili birimlere iletilmek üzere not alindi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile