Baskan Kurnaz Açiklamasi 'Rahat Ulasim Için Çalismalarimiza Araliksiz Devam Ediyoruz'

Baskan Kurnaz Açiklamasi 'Rahat Ulasim Için Çalismalarimiza Araliksiz Devam Ediyoruz'

SAMSUN – Samsun’un Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, Ilkadimlilara rahat bir ulasim imkâni saglamak amaciyla çalismalara araliksiz devam ettiklerini söyledi.

Ilkadim Belediyesi Fen Isleri Müdürlügü ekipleri kent genelinde çevresel faktörler ve altyapi çalismalari nedeniyle deforme olan yollari sicak asfaltla bulusturuyor. Aciliyeti önem arz eden deforme olan asfalt yollar belediyeye ait makinelerle sökülerek yerine sicak asfalt serimi gerçeklestiriliyor. 35 mahallede yol, kaldirim, yama, asfalt gibi bakim onarim çalismalarini tamamlayan ekipler de çalismalar kapsaminda yollarin kalitesini artirmaya devam ediyor.

“Rahat ulasim için çalismalarimiza araliksiz devam ediyoruz”

Yasam kalitesi yüksek bir Ilkadim için çalismalarini yogun bir sekilde sürdürdüklerini, bu anlamda ilçe genelinde degisim ve dönüsüm hizmetlerinin araliksiz devam ettigini kaydeden Baskan Ihsan Kurnaz, "Kirsal mahallelerimiz dahil ihtiyaç duyulan tüm mahallelerimizde yol yapim, bakim, onarim ve asfaltlama çalismalarimizi sürdürüyoruz. Ilkadimli hemsehrilerimize rahat bir ulasim imkâni saglamak amaciyla çalismalarimiza araliksiz devam ediyoruz. Hedefledigimiz tüm islerimizi tamamlayana kadar çalismaya ve sahada olmaya devam edecegiz. Vatandaslarimizin taleplerine daha hizli yanit verebilmek için gece-gündüz çalisiyoruz. Mahallelerimizin ihtiyaç duydugu asfalt çalismalari için ekiplerimiz Kalkanci Mahallesi Hazine Sokak’ta 250 metre ve 101. Sokak’ta 300 metre uzunlugundaki alanlarda asfalt serme islemi tamamlandi. Ihtiyaç duyulan diger mahallelerde de asfaltlama, yol yapim, bakim ve onarim çalismalarimiz bundan sonraki süreçte de devam edecek. Yaptigimiz tüm hizmetler hemsehrilerimiz ve Ilkadimimiz için" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile