Baskan Kurnaz Açiklamasi 'Samsun Ve Ilçemiz Için Hep Birlikte Çalisacagiz'

Baskan Kurnaz Açiklamasi 'Samsun Ve Ilçemiz Için Hep Birlikte Çalisacagiz'

Samsun’un Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, bugüne kadar oldugu gibi bundan sonraki süreçte de Samsun ve Ilkadim için çalisacaklarini söyledi.

31 Mart Mahalli Idareler Genel Seçimlerinde Ilkadim Belediye Baskani seçilen Ihsan Kurnaz’a tebrik ziyaretleri devam ediyor. AK Parti Samsun Il Baskanligi’nin teskilat degerlendirme toplantisina katilim saglayan AK Parti Genel Baskan Yardimcisi ve Samsun Milletvekili Çigdem Karaaslan, program sonrasi Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz’i ziyaret etti.

Ihsan Kurnaz’in baskanliginin Ilkadim için bir kazanim oldugunu ifade eden Çigdem Karaaslan, “AK Parti Belediyeciligi ile Ilkadim ilçemiz geliserek daha da büyüyecek. Ihsan Baskanimiza Allah’im hayirli hizmetler yapmayi nasip etsin. Bu görevi layikiyla yapacagina inaniyoruz. Ankara’da çözümlenecek ne varsa yapmaya haziriz. Yolunuz açik olsun, yolumuz açik olsun” ifadelerini kullandi.

Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz da ziyaretten duydugu memnuniyeti ifade ederek, “Milletvekillerimizin destegini her zaman arkamizda hissediyoruz. Ankara’da, genel baskan yardimcilarimizin ve milletvekillerimizin varligi bize büyük güç katiyor. Bugüne kadar oldugu gibi bundan sonra da ilçemiz için, Samsunumuz için hep birlikte çalisacagiz” diye konustu.

Ziyarette, AK Parti Samsun Il Baskani Mehmet Köse ile partililer, belediye meclis üyeleri, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri ve teskilat mensuplari da hazir bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile