Baskan Kurnaz Açiklamasi 'Tek Düsüncemiz Ilkadim'

Baskan Kurnaz Açiklamasi 'Tek Düsüncemiz Ilkadim'

Samsun’un Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, “Tek düsüncemiz Ilkadim. Hemsehrilerimizin tüm talep ve beklentilerine cevap veren, onlarin memnuniyetini önceleyen, yasam kalitelerini ve konforunu arttiran bir belediyecilik anlayisi içerisindeyiz” dedi.

Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, Türkiye Yüzyili vizyonuyla çalismalarina devam ediyor. Mahallelerdeki tüm sokaklara giren ekipler, asfalt yama, baski beton, kaldirim çalismalarinin yani sira, temizlik islerinde de mesailerini sürdürüyor.

Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, sehrin gelecegi adina çalistiklarini belirterek, “Ilçe belediye baskanlari olarak bizler, 1 Nisan sabahindan itibaren hemsehrilerimize hizmet yolculuguna çiktik. Bu yolculukta Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in neferleri olarak Ilkadim’imiz ve hemsehrilerimiz için çalismaya, üretmeye ve hizmet etmeye devam ediyoruz. Sehrimizin kalbi olan Ilkadim’imizda, gerçek belediyeciligi, gönül belediyeciligini ve sosyal belediyeciligini ile vatandaslarimizin her aninda hep yaninda olma gayreti içerisindeyiz. Hükumetimizin hizmet belediyeciligi anlayisi ile halkimiza en iyi, en dogru ve en önemlisi vatandaslarimizin gönlüne dokunan hizmetleri sunma gayreti içerisindeyiz. Biz kendimizi degil, kentimizi düsünüyor bu noktada çalismalarimizi sekillendiriyoruz. Belediyemizin tüm imkanlarini kullanarak, fen islerinde, temizlik islerinde, park ve bahçelerde, sosyal ve kültürel alanlarda, kisacasi Ilkadimlilarin bize ihtiyaç duydugu her anlarinda yanlarinda olmaya gayret ediyoruz” diye konustu.

Baskan Kurnaz, “Hemsehrilerimizin tüm talep ve beklentilerine cevap veren, onlarin memnuniyetini önceleyen, yasam kalitelerini ve konforunu arttiran bir belediyecilik anlayisi içerisindeyiz. Ilçemizdeki sorunlarin ve eksiklerin farkindayiz ve çözümü noktasinda çalismalarimiz tüm hiziyla devam ediyor. Insan odakli çalismalarimizla hem ilçemizi hem sehrimizi hem de ülkemizi refah seviyesi yüksek bir noktaya tasiyacagiz” ifadelerine yer verdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile