Baskan Kurnaz Açiklamasi 'Tertemiz Bir Ilkadim Için Ekiplerimizle Seferberlige Basladik'

Baskan Kurnaz Açiklamasi 'Tertemiz Bir Ilkadim Için Ekiplerimizle Seferberlige Basladik'

Çatalarmut Mahallesi’nde gerçeklesen yol yikama, kaldirim temizligi ve çevre düzenleme çalismalarini inceleyen Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, "Ilkadim Belediyesi olarak ’Hedefimiz: Ilkadim Tertemiz’ sloganiyla baslattigimiz temizlik seferberligimiz kapsaminda ilçemizin bütün sokaklarini, kaldirimlarini ve yollarini temizleyerek vatandaslarimizin düzenli ve saglikli alanlarda yasamasina öncülük edecegiz” dedi.

Ilkadim Belediyesi Temizlik Isleri Müdürlügü’ne bagli ekipler, cadde ve sokaklari tazyikli suyla yikayip, kaldirimlari bastan sona temizleyerek Ilkadim’in "temiz ve örnek ilçe" hüviyetinin korunmasina yönelik çalismalara agirlik veriyor. Ilçe genelinde gerçeklesen temizlik çalismalarini yakindan takip eden Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, devam eden temizlik çalismalarini yerinde inceledi.

“Hedefimiz: Ilkadim Tertemiz"

Ilkadim’in her noktasini temiz ve düzenli hale getirmek için tüm ekiplerimizle yogun bir çalisma yürüttüklerini kaydeden Ilkadim Belediye Baskani Ihsan Kurnaz, “Belediye çalismalarimizin olmazsa olmazlarindan biri çevre temizligidir. Tertemiz bir Ilkadim için gece gündüz demeden, 7 gün 24 saat araliksiz çalisiyoruz. Temizlik Isler Müdürlügü ekiplerimiz, ilçemiz genelinde ki bütün sokak, cadde ve kaldirimlari belirli bir program dahilinde temizleyerek, ilçemizin temiz ve düzenli görüntüsünün muhafaza edilmesini sagliyor. Vatandaslarimizin temizlik konusunda magduriyet çekmemeleri için ekiplerimiz yogun bir mesai yapiyor. Ilkadimli hemserilerimizin konforlu, temiz ve güzel alanlarda hayatini sürmesi için halkimizin sagligini her seyin üzerinde görüyoruz” seklinde konustu.



“Baskan Ihsan Kurnaz ve ekiplerine tesekkürler"

Ilkadim Belediyesi’nin hizmetlerinden memnun olduklarini ifade eden Çatalarmut Mahallesi Muhtari Idris Berat Güdeloglu, "Mahallemizde gerçeklesen temizlik çalismalarindan dolayi Belediye Baskanimiz basta olmak üzere Temizlik Isler Müdürlügü ekiplerine tesekkür ediyoruz, ellerine saglik. Ilçemizin her kösesinde bu tür hizmetlerde bulunan Temizlik Isler Müdürlügü ekiplerimiz mahallemizi tertemiz yaptilar, bizler ve vatandaslarimiz memnunuz” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile