Başkan Kürüm: Var olan bordürleri söküp yerine yenilerini yapmayacağız

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcılarıyla birlikte devam eden yatırım, p

Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, mahalle muhtarları, belediye meclis üyeleri ve belediye başkan yardımcılarıyla birlikte devam eden yatırım, proje ve hizmetleri yerinde inceledi. Belediyenin tek kuruşunu dahi boşa harcamadan hizmet etmeye çalıştıklarını belirten Başkan Kürüm, "Hizmet üretirken belediyemizi de kâra geçiriyoruz." dedi. Başkan Kürüm, Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Gediz Asfalt Şantiye Tesisleri, Uzundere Rekreasyon Alanı, Uzundere Temizlik İşleri Müdürlüğü ve Bozyaka Pazaryeri'ni gezdi.

Fen İşleri Müdürlüğü'ne bağlı Gediz Asfalt Şantiye Tesisleri'nin artık tam anlamıyla hizmet verir bir noktaya ulaştığını belirten Başkan Kürüm, "Biz var olan bordörleri söküp yerine yenilerini yapmayacağız" dedi. Gediz Asfalt Şantiye Tesisleri'ni yoktan var ettiklerini vurgulayan Başkan Kürüm, "Burası bizim ana merkezimiz. Parke taşı ve bordür, asfalt üretimini kendimiz burada yapıyoruz. Şantiyemizde kendi taşımızı kendimiz üretiyoruz. Amacımız ilçemizi her anlamda modern bir kent kimliğine kavuşturmaktır. İş makinelerimizin bakım ve onarımları ağır bakım atölyemizde gerçekleşiyor. Park ve bahçelerde kullanılan bankları da kendi tesisimizde üretiyoruz. Belediyenin tek kuruşunu boşa harcamadığımız gibi nasıl daha çok üretime geçireceğimizi planlıyoruz" diye konuştu" diye konuştu. Tesiste incelemeler yaparak görevlilerden bilgi alan Başkan Kürüm, 60 dönüm alan üzerine kurulu şantiyede günde 500 ton asfalt, 450-500 metrekare parke taşıyla ayda 3 bin 600 bordür üretildiğinin de bilgisini verdi.

Bozyaka Pazaryeri'nin de ihaleye çıkacağını belirten Kürüm, "Temeli atılan pazar yeri toplam 14 bin 300 metrekarelik inşaat alanına sahip olacak. Alt katı otopark, bir katı pazar yeri olarak değerlendirilecek. Projemizde, halkımızın yararlanabileceği düğün, nikah, toplantı salonu olarak kullanılabilecek sosyal tesis, park, spor alanı da bulunuyor" dedi. Başkan Kürüm, ilçe halkı ve muhtarlarla el ele vererek güzel çalışmaların altına imza atacaklarını belirterek 55 mahallede 55 ayrı sevgi yolu projesi hayata geçireceklerinin söyledi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile