Başkan Macit Özcan’dan Yalanlama

İçel Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan, Fikri Sağlar’ın CHP Kurultayı’nda Parti Meclisi’ne girmemesi yönünde mücadele ettiği iddialarını yalanlayarak, bu yönde çıkan haberlerin dedikodudan ibaret olduğunu belirtti.

Başkan Macit Özcan, iki gün önce yapılan CHP Kurultayı bünyesinde, Fikri Sağlar'ın PM'ye girmemesi için mücadele ettiği ve bu yönde CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’na ısrar ettiği yönünde bazı gazetelerde çıkan haberle ilgili yazılı bir açıklama yaptı. İddiaları yalanlayan Özcan, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

"CHP Genel Kurulu'nda, Sayın Fikri Sağlar'ın listeye girmemesi yönünde çalışmalar yaptığım, hatta Sayın Genel Başkan'a bu konuda ısrar ettiğim ve bu sebepten dolayı da Sayın Sağlar'ın anahtar listeye girmediği yönünde bazı medya organlarında haber yer almıştır. Bütün CHP teşkilatının ve kamuoyunun şunu kesinlikle bilmesini isterim ki, benim böyle bir girişimim ve ısrarım olmamıştır ve olmaz da. Bu haberler dedikodudan ibaret olup, gerçekle ilgisi yoktur. Sayın Fikri Sağlar partimizin bir üyesi ve sevdiğimiz bir insandır. Zaten kendisi Parti Meclisi'ne girmiştir ve kendisine bu görevde başarılar diliyorum. "
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile