Baskan Mecnun Otyakmaz'dan 57. Yil Mesaji

Baskan Mecnun Otyakmaz'dan 57. Yil Mesaji

Sivasspor Kulübü Baskani Mecnun Otyakmaz, Sivasspor’un kurulusunun 57. yil dönümü nedeniyle mesaj yayinladi.

Sivasspor, 57. yasini kutluyor. Bu kapsamda Kulüp Baskani Mecnun Otyakmaz da bir mesaj yayimladi.

Baskan Otyakmaz, mesajinda su ifadeleri kullandi:

“Sivasspor’umuzun kurulusunun 57. yil dönümünün mutlulugunu hep birlikte yasiyoruz. 60’li yillarin ikinci yarisi ile birlikte Türk futbolunda yasanan gelismeler sonucu Anadolu’nun hemen her yerinde profesyonel sehir takimlari kurulmaya basladi.

Bu ortamda Sivas’ta da bir futbol takimi kurmak için harekete geçildi ve 09 Mayis 1967 tarihinde kulübümüzün temelleri atildi. Sivasspor’umuz, Türk futboluna kazandirdiklariyla, hizmetleriyle, durusuyla, sorumluluklariyla ve köklü tarihiyle her zaman parmakla gösterilen kulüplerden biri olmayi basarmistir. Kulübünüzün basarilari, yalnizca Sivas’in degil, Türkiye’nin de futbol tarihinde önemli bir yere sahip olmustur.

2004 yilinda gururla devraldigim bu onurlu görevi; samimi duygular, sonsuz sevgi, büyük bir ask, fedakârlik ve emekle hizmet etmenin gururunu bu anlamli günde bir kez daha yasiyorum. Gelecek yillarda da Sivasspor olarak hedeflerimize emin adimlarla ilerlemeye ve sehrimizin adini en üst seviyelerde gururla temsil etmek için çalismaya devam edecegiz. Bu duygu ve düsüncelerle; kulübümüzün kurulmasinda emegi geçen herkese sükranlarimi sunar, camiamizda görev yapmis; kulüp baskanlarina, yönetim kurulu üyelerine, teknik adamlara, futbolculara, kulüp çalisanlarina ve iyi günde kötü günde sonsuz bir fedakârlik duygusuyla kulübümüzün yaninda olan büyük taraftarlarimiza sonsuz sevgi ve saygilarimi sunuyorum. Sivasspor camiasinin 57. kurulus yil dönümünü en içten dileklerimle kutlar, sevgi ve basari dolu yillar dilerim.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile