Baskan Murat Köse'ye Yeni Görev

Baskan Murat Köse'ye Yeni Görev

Ankara Mamak Belediye Baskani Murat Köse, Türk Dünyasi Mühendisler ve Mimarlar Birligi’nin yeni Genel Baskani oldu.

Türk Dünyasi Mühendisler ve Mimarlar Birligi 20. Olagan Kongresi büyük bir heyecan ve cosku ile yapildi. Türk Dünyasi Mühendisler ve Mimarlar Birligi’nin yeni Genel Baskani, Mamak Belediye Baskani Murat Köse oldu.

Baskan Murat Köse, Gazi Üniversitesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen törende yemin ederek; Çevre, Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakan Yardimcisi Mücahit Demirtas’tan görevi devraldi. Görev degisiminin ardindan Türk Hava Kurumu ve Türk Dünyasi Mühendisler ve Mimarlar Birligi arasinda is birligi protokolü imzalandi.

Törende konusan Baskan Murat Köse, “Kutlu ecdadimizin ilahi Kelimetullah için, Kizil Elma için günesin dogdugu yere ve günesin battigi yere ordular gönderdigi günden bugüne kadar milleti için, bayragi, vatani ve devleti için canini feda etmis tüm sehitleri rahmetle, minnetle aniyorum. Onlarin kutlu mirasina canimiz pahasina sahip çikacagimizi buradan ilan ediyorum. Seçilen tüm yönetim kurulu üyelerimizle beraber siz degerli kurucularimizla ve gönül dostlarimizla beraber ve kiymetli Cumhurbaskanimiz Recep Tayyip Erdogan’in isaret ettigi Türkiye Yüzyili hedefiyle çalisacagiz insallah” dedi.

Baskan Murat Köse ayrica sosyal medya hesabindan paylasim yaparak “Türk Dünyasi Mühendisler ve Mimarlar Birligi’nin Kongresinde Sahsima Genel Baskanlik görevi tevdi eden kiymetli büyüklerime ve kongre delegelerimize sükranlarimi sunuyorum. Türk Dünyasinda, dilde, fikirde ve iste birligin Mühendislik ve Mimarlik alaninda hayata geçirilmesi amaciyla pek çok önemli projeye imza atan Türk Dünyasi Mühendisler ve Mimarlar Birligi’nin emektarlarina, basta Çevre Sehircilik ve Iklim Degisikligi Bakan Yardimcimiz Mücahit Demirtas olmak üzere, Kurucu Genel Baskanimiz Ilyas Demirci’ye ve Gönül Cografyamizin güzel insanlarina sükranlarimi sunuyorum. Rabbim güzel, hayirli görevler yapmayi nasip etsin, Rabbim mahcup etmesin insallah” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile