Baskan Mutlu Isiksu Açiklamasi 'Önümüzdeki Yil Ada Hayat Projesi'nin Kiremitlerini Insallah Hep Birlikte Görecegiz'

Baskan Mutlu Isiksu Açiklamasi 'Önümüzdeki Yil Ada Hayat Projesi'nin Kiremitlerini Insallah Hep Birlikte Görecegiz'

Sakarya Gazeteciler Birligi (SGB) Baskani N. Müjdat Çetin, Onursal Baskan Zeki Aydintepe ve yönetim kurulu üyelerinin hayirli olsun ziyaretinde konusan Adapazari Belediye Baskani Mutlu Isiksu, “Önümüzdeki yil Ada Hayat Projesi’nin kiremitlerini insallah hep birlikte görecegiz. Su anda insaatin en zor kismi, yani temel güçlendirme çerçevesindeki çalismalari tamamlandi. Kisa bir süre içerisinde temellerin üzerinde insaatin yükseldigini herkes görecek” dedi.

31 Mart Yerel Seçimlerinde yeniden seçilen Belediye Baskani Mutlu Isiksu, Sakarya Gazeteciler Birligi (SGB) üyelerini agirladi. SGB Baskani N. Müjdat Çetin ziyarette yaptigi konusmada, “Adapazari halkinin teveccühü ile yeniden geldiginiz baskanlik görevinizdeki yeni döneminiz hayirli olsun. Adapazari’nda yaptiginiz çalismalarla gönüllere girdiginiz seçim sonuçlarinda da belli oldu. Yeni dönemde de önemli çalismalara imza atacaginiza inaniyoruz. Sakarya basini olarak çalismalari yakindan takip ediyoruz ve sehrimiz yararina olacak her projeyi cani gönülden destekledigimiz gibi elestirilerimiz de sehir adina yapici yönde olacaktir” dedi.

Sakarya Gazeteciler Birligini olusturan sehrin gazetecilerini agirlamaktan memnuniyet duydugunu belirten Baskan Isiksu da, “Nazik ziyaretiniz için tesekkür ediyorum. Adapazari’mizda yaptigimiz çalismalara hep destek olan basinimiz bizim için çok degerlidir. Yogun bir seçim sürecini geride biraktik. Adapazarli hemsehrilerimizin verdigi yetkiyle yeniden bu göreve seçildik. Her bir hemsehrimize ayri ayri tesekkür ediyorum. Bu yeni dönemimiz için vatandaslarimiz bize iki önemli mesaj vermistir. Birincisi çok çalismak, ikincisi ise daha çok halkin içinde olmaktir. Bu istekler dogrultusunda tüm ekibimiz ve meclis üyelerimizle Adapazari’mizin hizmetinde olmaya devam edecegiz” diye konustu.



“Kisa bir sürede insaatin yükseldigini herkes görecek”

Sehrin sosyal yasamina büyük katki saglayacak ve kentsel dönüsüm adina çok önemli olan Ada Hayat Projesi’ni canli sekilde sürekli izledigini belirten Baskan Isiksu, “Önümüzdeki yil Ada Hayat Projesi’nin kiremitlerini insallah hep birlikte görecegiz. Su anda insaatin en zor kismi, yani temel güçlendirme çerçevesindeki çalismalari tamamlandi. Kisa bir süre içerisinde temellerin üzerinde insaatin yükseldigini herkes görecek. Ilçemizde kentsel dönüsüme örnek olan bu projemizi sürdürürken Adapazari Katli Pazaryeri’ndeki dönüsüm için de istisarelerimiz devam ediyor. Bununla ilgili olarak esnaflarimizin temsilcisi dernek ve odalarin baskanlarinin yaninda yer sahipleri ile görüsmeler yapacagiz. Bunlarin yani sira 15 mahallemizin dogalgaza kavusmasina yönelik çalismalarda son asamaya geldi” seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile