Baskan Nursaçan Açiklamasi 'Birbirimize Güç Verecegiz'

Baskan Nursaçan Açiklamasi 'Birbirimize Güç Verecegiz'

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Baskani Tahir Nursaçan, Kayseri Serbest Muhasebeciler Mali Müsavirler Odasi (SMMMO) tarafindan düzenlenen toplantida “Ülke olarak koydugumuz hedeflerimize ulasabilmek için bir ve beraber olacagiz. Birbirimize güç verecegiz” dedi. Baskan Nursaçan, enerjimizi bos yere harcama lüksümüzün bulunmadigini söyledi.



Kayseri Serbest Muhasebeciler Mali Müsavirler Odasi tarafindan düzenlenen “Yapilandirma ve Matrah Artirimi” konulu toplantiya Kayseri OSB Yönetim Kurulu Baskani Tahir Nursaçan’in yani sira Kayseri Vergi Dairesi Baskani Sahin Demirci, Kayseri SMMMO Baskani Ali Yedikaya, oda üyeleri ve ilgililer katildi.



Toplantida yaptigi konusmada SMMMO üyelerinin ekonominin en önemli parçalarindan birisi oldugunu ifade eden Kayseri OSB Baskani Tahir Nursaçan, “Zor bir is yapiyorsunuz. Degisen kanunlar, yönetmelikler ve mevzuatlara uygun olarak kendinizi sürekli yenilemek zorundasiniz. Bugünkü toplanti da sürekli kendinizi yenileme gayretinizin bir göstergesi. Allah kolaylik versin. Sadece sizlerin degil tüm meslek kuruluslarinin hayat boyu egitime en az sizler kadar önem vermesi gerekiyor” dedi.



Bireylerin ve toplumlarin hedefleri oldugunu ve bu hedeflere ulasilabilmesi için güç birligi yapmak gerektigini vurgulayan Baskan Nursaçan, sözlerini söyle sürdürdü: “Insaniz; yasadigimiz dünya veya ahirete iliskin hedeflerimiz var. Bir aileye mensubuz; ailemizi, çocuklarimizi ulastirmak istedigimiz hedefler var. Bir topluluga mensubuz; mensubiyet duydugumuz toplulukla birlikte hedeflerimiz var. Erciyes’in eteklerinde harika bir sehirde yasiyoruz, daha da büyütelim hepimiz Türkiye Cumhuriyeti gibi cennet bir vatanin evlatlariyiz ve dolayisiyla sehrimiz ve ülkemizin hedefleri var. Sizlerin de bizlerin de hedefleri bir yerde birlesiyor. Çünkü ayni yolun yolculariyiz. Bu cennet vatanin ve azizi milletimizin daha müreffeh olmasi için ayni hedeflere yürüyoruz. O halde elbette egitime öncelik verecegiz; ama en az onun kadar önemli bir baska hususa da ihtiyacimiz var. Tek tas duvar olmaz. Bu ülkenin ve aziz milletimizin gelecegi için bir ve beraber olacagiz. Birbirimize güç verecegiz. Sevinçlerimizi paylasacagiz, sorunlarimizi birlikte asacagiz. Birbirimizin enerjisini bos yere harcamayacagiz. Çalisanlara, çaba gösterenlere, gayret edenlere güç vermek için elimizden ne geliyorsa yapacagiz.”

Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde yapilan çalismalardan da bahseden Baskan Tahir Nursaçan, “Tek amacimiz Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’ni her alanda daha da canli hale getirmek. Daha fazla üretim, daha fazla ihracat, daha fazla istihdamin olusmasini saglamak için çalisiyoruz. Insallah Kayseri OSB canlandikça Kayseri ekonomisi canlanacak ve bu canlilik ülke ekonomisine de yansiyacak. Böylece kol kola, omuz omuza daha güzel günlere birlikte ulasacagiz” diye konustu.



Kayseri OSB Baskani Tahir Nursaçan, toplanti öncesi Kayseri Vergi Dairesi Baskani Sahin Demirci ve Kayseri SMMMO Baskani Ali Yedikaya ile de bir araya gelerek bir süre görüstü.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile