Baskan Odakir'dan Odalara Ziyaret

Baskan Odakir'dan Odalara Ziyaret

Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odalari Birligi (KESOB) Baskani Seyhi Odakir ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Sanayi Odasi (KAYSO), Kayseri Ticaret Odasi (KTO)ve Kayseri Ticaret Borsasi’na (KTB) hayirli olsun ziyaretinde bulundu. Baskan Odakir; “Yeniden seçilen baskanlarimiza görevlerinde basarilar diliyorum. Kurum ve kuruluslar olarak bizler birlik ve beraberlik duygusuyla Kayseri’miz için çalisacagiz" dedi.

Hayirli olsun ziyaretlerinin ilk duragi KAYSO oldu. KESOB Baskani Odakir ve Yönetim Kurulu üyeleri, KAYSO Baskani Mehmet Büyüksimitci’yi ziyaret ederek, yeni döneminde basarilar diledi. Baskan Büyüksimitci Odakir’a ve yönetim kurulu üyelerine ziyaretlerinden dolayi tesekkür etti. Ziyaretin ikinci duragi KTO oldu. KESOB Baskani Seyhi Odakir ve beraberindekiler, KTO Baskani Ömer Gülsoy’a hayirli olsun ziyaretinde bulundu. Baskan Ömer Gülsoy, Baskan Odakir’a ve beraberindeki heyete tesekkür etti. Odakir ise Baskan Gülsoy’a hayirli olsun temennisinde bulunarak görevinde basarilar diledi. Ardindan ziyaret edilen KTB Baskani Recep Baglamis, ziyaretlerinden dolayi tesekkürlerini iletti. Baskan Seyhi Odakir da Baskan Baglamis’a hayirli olsun temennisinde bulunarak yeni döneminde basarilar diledi.

KESOB Baskani Seyhi Odakir, ziyaretlerin ardindan bir degerlendirme yapti. Baskan Odakir, “Kayseri’mizin üç güzide kurumunda seçimler yapilmis, mevcut baskanlarimiz yeniden göreve gelmislerdi. Kendilerine hayirli olsun ziyaretinde bulunduk. Kayseri, ticaretin, ekonominin, ahiligin, güzelliklerin sehri. Ayni zamanda birlik ve beraberligin, uyum kültürünün en güzel örneklerinin sergilendigi de bir sehir. Bizler kurum ve kuruluslar olarak, el birligi içerisinde, yardimlasma duygusuyla Kayseri’miz için birlik ve beraberlik anlayisiyla çalismalarimizi yürütecegiz. Bu vesileyle odalarimizin yeniden seçilen baskanlarini bir kez daha tebrik ediyor, yeni görevlerinde basarilar diliyorum” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile