Baskan Oktay Üreten Kadinlarla Bir Araya Geldi

Baskan Oktay Üreten Kadinlarla Bir Araya Geldi

Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, kurulusunun 3. yilini dolduran Marmaris Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifi’ne (MAKKO) ziyarette bulundu.



Marmaris Belediye Baskani Mehmet Oktay, çalismalarini Armutalan Kültür Merkezi’nin alt katinda sürdüren MAKKO’yu ziyaret etti. Ziyarette Oktay’i MAKKO Yönetim Kurulu Baskani Ilkay Gözen, Baskan Yardimcisi Nesrin Mete ve yönetim kurulu üyeleri karsiladi.

Marmaris Belediyesi’nin kurulmasina destek verdigi MAKKO’da yapilan yönetim kurulu seçimi nedeniyle gerçeklesen ziyarette Baskan Oktay, “Kadinlarimizin üretime katkisina büyük önem veriyoruz.” dedi.

Yönetim Kurulu Baskani Ilkay Gözen de ziyaretten duyduklari mutlulugu belirterek “Kurulus asamasindan beri yanimizda oldunuz. Bizlere sundugunuz destek için sizlere çok tesekkür ediyoruz. Bu birçok kadinimiz için büyük bir imkan. Burada büyük bir emek var, kooperatifimiz bu emegi ekonomiye kazandirmamiza imkân sagladi” seklinde konustu.



Baskan Mehmet Oktay da kadin kooperatifini en basindan beri çok önemsediklerini ifade ederek, “Kadin kooperatifi benim çok önemsedigim bir projemizdi. Özellikle son dönemde yasadigimiz ekonomik zorluklar bu kooperatifin degerini daha da arttirdi. Bundan sonra sizlerin güzel seyler yapmaya devam edeceginize yürekten inaniyorum” dedi.

Ziyarette ürünler tanitilirken, yeni projeler de konusuldu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile