Baskan Öküzcüoglu Bir Dönem Daha Aday Olacak

Baskan Öküzcüoglu Bir Dönem Daha Aday Olacak

Alasehir Belediye Baskani Ahmet Öküzcüoglu, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü nedeniyle, Alasehir’de görev yapan ulusal ve yerel basin mensuplariyla aksam yemeginde bir araya gelirken, Alasehir’e en iyi hizmeti sunabilmek için bir dönem daha belediye baskanligina aday olacagini açikladi.

Alasehir Belediye Baskani Ahmet Öküzcüoglu 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla ilçedeki ulusal ve yerel basin mensuplariyla bulustu. Sohbet ortaminda geçen bulusmada Belediye Baskani Ahmet Öküzcüoglu, gazetecilerin ’10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü’nü kutladi.

Gazeteciligin zor bir meslek oldugunu belirterek konusmasina baslayan Baskan Öküzcüoglu, "Gazetecilik zor bir meslek. Bayrami, tatili olmadan 24 saat çalismak zorundalar. Gazetecilerin emeklerinin karsiligini alabilmelerini ve ifadelerini özgürce dile getirebilmelerini diliyorum. Alasehir Belediyesi olarak her zaman gazetecilerin yanindayiz. Elestiriye açigiz, her türlü bilgiyi vermeye haziriz. Istediginiz zaman belediyemize gelip, çayimizi, kahvemizi içebilirsiniz. Belediye hizmetlerimiz her yil üzerine yeni hizmetler koyarak artiyor. Çalisma ekibim ve personelimle her zaman uyum içerisinde çalisiyoruz. Amacimiz Alasehirlilere en iyi hizmetleri verebilmek. Bu yüzden bir dönem daha belediye baskanligina aday olacagim." diyerek gazetecilere çalisma hayatlarinda basarilar diledi ve günün anisina canli çiçek hediye etti.

Gazeteciler de Baskan Öküzcüoglu, karsilikli sohbet ve samimi ortamdan dolayi tesekkür etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile