Baskan Oral Açiklamasi Gazetecilik Çok Onurlu Bir Meslek

Baskan Oral Açiklamasi Gazetecilik Çok Onurlu Bir Meslek

Erzurum Ticaret Borsasi (ETB) Yönetim Kurulu Baskani Hakan Oral, 10 Ocak Çalisan Gazeteciler Günü dolayisiyla bir mesaj yayimladi.

Gazetecilik mesleginin, toplumsal bilinci arttirmak, güçlendirmek ve kamu yararini her zaman ön planda tutmak açisindan önemli bir yere sahip oldugunu vurgulayan Erzurum Ticaret Borsasi (ETB) Yönetim Kurulu Baskani Hakan Oral, “Halkin gözü ve kulagi olan, çok zor sartlar da çalisan basin sektörünün emekçileri, degerli arkadaslarimizin Çalisan Gazeteciler Günü’nü en içten duygularimla kutluyorum” dedi.

Gazetecilik onurlu ve çok anlamli sorumluluklar tasiyan bir meslektir. Bu ise gönül veren arkadaslarimizin yasadiklari zorluklari, gece gündüz verdikleri emegi toplum olarak takdir etmememiz mümkün degil. Basinimiz, geçmisten günümüze kadar önemli bir gelisme göstererek, yazili ve görsel boyutunun yani sira, sanal ortamda da etkinligini her geçen gün artirmakta olup demokrasimizin güçlenmesine katkilar saglamaktadir. Bu gelismede, süphesiz en büyük pay, görevini fedakârca yapan basin çalisanlarina aittir. Medya kuruluslarimizin herhangi bir kisitlama olmadan dünyanin her yerinde olup biteni vatandasa aktarma hakkina sahip olmasi demokrasinin bir geregidir.” diye konustu.

Erzurum Ticaret Borsasi (ETB) Yönetim Kurulu Baskani Hakan Oral, kendilerine yüklenen görevleri hakkiyla yerine getiren yazili ve görsel basin-yayin kuruluslarinda görev yapan basin mensuplarinin takdire sayan emeklerini, halkin dogru bilgilendirilmesi ve vatandaslarin haber alma hakkinin korunmasinin, demokrasinin islerligi acisindan önem tasidigini da sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile