Baskan Oral Personeliyle Iftarda Bulustu

Baskan Oral Personeliyle Iftarda Bulustu

Yalova Altinova Belediye personeli, Altinova Belediyesi Konferans ve Dügün Salonu’nda düzenlenen iftar programinda bir araya geldi.

Altinova Belediye Baskani Dr. Metin Oral, personeline aileleriyle birlikte iftar verdi. Oldukça samimi bir ortamda gerçeklesen iftarda, Baskan Dr. Metin Oral ve esi Yasemin Oral, misafirlerini kapida karsilayarak, masalari tek tek gezdi.

Belediye personelinin özveriyle çalisarak ilçenin kalkinmasinda büyük emeklerinin bulundugunu söyleyen Baskan Oral, “20 yil birlikte Altinova’miza hizmet ettik. Ilçe halkim adina hepinize tesekkür ediyorum. Altinova Belediyesi yaptigi çalismalar ve uygulamalariyla bölgemizin örnek belediyesi konumundadir. Bunda sizin payiniz oldukça yüksektir. Birlik ve beraberlik içinde çalisarak daha birçok projeye birlikte imza attik” dedi.

“Tüm önlemler alindi”

Altinova Belediyesi olarak, vatandaslarin Ramazan Ayi’ni huzur ve güven içerisinde geçirmesi için belediye birimleri olarak tüm tedbirleri aldiklarini söyleyen Baskan Oral, “Toplumsal dayanisma, paylasma, kardeslik ve sevgi baglarinin yogunluk kazandigi, manevi duygularin arttigi, milletçe birlik ve beraberligin daha da güçlendigi mübarek Ramazan Ayi’ni millet olarak karsilamanin mutlulugu içindeyiz. Ramazan’in tüm yurtta oldugu gibi ilçemizde de birlik ve dayanisma duygulari içerisinde huzurlu bir sekilde geçmesi diler, vatandaslarimizin Ramazan Ayi’nin hayirli olmasini diliyorum” diye konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile