Başkan Orhan, Kuğularla Yemekte Bir Araya Geldi

Başkan Orhan, Kuğularla Yemekte Bir Araya Geldi

Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan, Türkiye Voleybol Federasyonu Bayanlar 3. Ligi'nde mücadele eden Seramiksan Bayan Voleybol takımıyla akşam yemeğinde bir araya geldi.

Turgutlu Palm City otelindeki yemeğe Turgutlu Belediye Başkanı Serhat Orhan ve eşi Türkan Orhan, Seramiksan Şirketi Sahipleri Hakan ve Bilgehan Demirdöver ile eşleri, Kulüp Başkanı Bülent Erkul, teknik heyet ve tüm sporcular katıldı.

Seramiksan’ın hafta sonu oynayacağı zorlu Antalya Büyükşehir Belediyespor karşılaşması öncesi moral yemeği niteliği taşıyan yemekte oldukça neşeli dakikalar yaşandı. Spor aşığı olduğunu her fırsatta ve ortamda ifade eden Turgutlu Belediye Başkanı Orhan, kente böyle bir takım kazandıran sponsorlara teşekkür etti. Orhan, ”Turgutlu kentine böylesine başarılı bir takım kazandıran Seramiksan ailesine teşekkür ederim. Daha ilk sezonunda play off mücadelesinin içerisinde olan bu takım ortalama 800-1000 kişi arasında taraftar desteği ile yoluna devam ediyor. Yeni yapılacak salon ile başarılar daha da ileriye taşınacaktır. Bu başarının en büyük mimarları olan teknik heyeti ve oyuncuları tebrik ediyorum. Kuğuların Play off mücadelesini kazanıp 2.lige çıkacağına inancım tam ve bende eşim ile birlikte play off mücadelesinin yapılacak Afyon’a gideceğiz. Geri dönüşümüzde şampiyon olarak şehre gireceğiz buna tüm kalbimle inanıyorum” şeklinde konuştu.

Başkan Orhan, Seramiksan takım kaptanı Tercan Gülsoy Kartal’dan övgülerle bahsederken, zorlu maç öncesi takım adına play off sözü aldı. Kaptan Tercan, ”İnşallah Afyon dönüşü 2. Lige çıkmış bir takım olarak kutlama yemeklerinde bir araya geliriz. Ben tüm arkadaşlarıma güveniyorum. Ancak play off’dan önce Antalya maçını kazanmalıyız” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile