Baskan Özcan Çalismalari Yerinde Inceledi
Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Aydin Büyüksehir Belediyesi tarafindan yapimi devam eden Yeralti Otopark ve Meydan Projesi’ni inceledi.
Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan; Istasyon Meydani’nda 3 bin 100 metrekare yeralti otoparki ve 6 bin 500 metrekarelik Meydan Projesi’ni yerinde inceledi. Ciddi maliyet artislarina ragmen belirlenen tarihte projenin tamamlanacagini belirten Baskan Özcan, “Aydin Büyüksehir Belediye Baskanimiz Özlem Çerçioglu hanimefendiye, degerli ekip arkadaslarina, bizle beraber faaliyet yürüten arkadaslarimiza ve esnafimiza çok tesekkür ediyorum. Güzide bir merkez oldu. Ciddi maliyet artislari var. Dörde bese katlayan artislar var. Ona ragmen taahhütlerini hizla ve süresinde yerine getiriyorlar” diye konustu.
Projenin tamamlanmasinin ardindan yapim sürecinde esnafin yasadigi zorlugun telafi edilecegini belirten Özcan, “Tabi ki büyük yapilar yaparken esnafimizin yasadigi zorluklar söz konusudur. Ancak süreç tamamlandiginda güzellikler zorluklari unutturacaktir ve fazlasiyla telafi edecektir diye düsünüyorum. Baskanimiza çok tesekkür ediyorum. Bize hem ablalik hem de belediyecilik noktasinda büyük önderlik yapiyor. Nazillimizde sel, yangin oluyor. Iyi günde, kötü günde iftar yemeklerinde beraberdik. Vatandaslarimiza zorlu günlerde gida paketlerini dagitirken beraberdik. Biz yaptigimizda onlar, onlar yaptiginda biz katiliyoruz. Çalismalari hep birlikte yapiyoruz. Böylesine güzel tesisler Nazillimize kazandirildikça insallah Nazilli ilerde Atamizin da vaat ettigi il olma noktasina hizlica ulasacaktir diye düsünüyorum” diyerek birlik ve beraberlik mesaji verdi.



















