Baskan Özcan Nazilli'yi Teyakkuza Geçirdi

Baskan Özcan Nazilli'yi Teyakkuza Geçirdi

Nazilli Belediye Baskani Kürsat Engin Özcan, Cumhurbaskani Recep Tayyip Erdogan’in Nazilli mitingi öncesi oda baskanlari ile istisare toplantisi düzenledi.



Cumhurbaskani Erdogan’in 4 Subat Cumartesi günü ilçede yapacak oldugu mitingin Nazilli için büyük bir kazanim olduguna dikkat çeken Belediye Baskani Özcan, ‘Türkiye Yüzyili, Nazilli Yüzyili’ slogani ile coskulu bir program için hazirliklarin tüm hiziyla devam ettigini belirtti.

Nazilli basta olmak üzere çevre il ve ilçelerden genis bir katilim beklediklerini dile getiren Baskan Özcan, “Geçtigimiz gün muhtarlarimizla bir araya gelmistik. Bugün de oda baskanlarimizla bulustuk. Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve Cevdet Sunay’in ardindan Nazillimizde ilk kez Cumhurbaskanimizi agirlayacagiz. Sizlerin de heyecanini hissediyorum. Insallah Sayin Cumhurbaskanimizin ziyareti ile kazanan Nazillimiz olacaktir. Siz kiymetli oda baskanlarimizin araciligiyla tüm esnaflarimizi Sayin Cumhurbaskanimizi karsilamaya ve bu heyecana ortak olmaya davet ediyorum” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile