Baskan Özdemir Açiklamasi 'Biz Aleviler Hep Devletimizin, Milletimizin Yaninda Olduk'

Baskan Özdemir Açiklamasi 'Biz Aleviler Hep Devletimizin, Milletimizin Yaninda Olduk'

Türkmen Alevi Bektasi Vakfi Yönetim Kurulu Baskani Özdemir Özdemir, “Biz Aleviler hep devletimizin, milletimizin yaninda olduk, olmaya devam ettik ve sonsuza kadar olmaya da devam edecegiz” ifadelerini kullandi.

Baskan Özdemir, Ankara’nin Mamak ilçesindeki Sehit Ali Ihsan Okatan Ortaokulu’nda, sözlesmeli olarak görev yapan M.K. adli din kültürü ve ahlak bilgisi ögretmenine sorusturma açilmasindan dolayi Milli Egitim Bakanligina tesekkür ederek, “Gerek Osmanli gerekse bir asirlik Cumhuriyet tarihimizde biz Aleviler hep devletimizin, milletimizin yaninda olduk, olmaya devam ettik ve sonsuza kadar olmaya da devam edecegiz. Bizim için birlikteligimizin ana unsuru insan olmak, üzerinde yasadigimiz topraklara ve rengini sehitlerimizin al kanindan alan al bayragimiza sahip çikmak, dini, dili, rengi, mezhebi fark etmeksizin herkesin birbirine sevgi ve saygi sarmali ile muhabbet duymasidir. Gerisinin önemi yoktur, ciddiye alinacak tarafi da yoktur” ifadelerini kullandi.

“En iyi tabirle bunlar vatan hainidir” diyen Baskan Özdemir, “Bunlar Cumhuriyet düsmanidir. Bunlar, devletimizin temeline, insanimizin muhabbetine, birlikteligine, kardesligine dinamit koyan müptezellerdir. Normal zaman da olsa bu sözde ögretmenin hakkettigi davranisi ve cezayi sadece okul yönetimi ve velilerden almasi mümkün lakin, devir o devir, zaman da o zaman degil. Amerika’si, Ingiltere’si, Israil, velhasil tüm emperyal güçlerin Osmanliya oynadiklari oyunun aynisi olan nifak sokma oyununu görmemek, müdahil olmamak mümkün degildir. Hal böyle iken bu müptezele verilecek ceza, daha sonra aklindan böyle bir sey geçirmeye çalisanlara örnek olacak siddette olmalidir” degerlendirmesinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile