Baskan Özdemir Açiklamasi 'Halkimizin Hayat Standardini Yükseltmek Için Çalisiyoruz'

Baskan Özdemir Açiklamasi 'Halkimizin Hayat Standardini Yükseltmek Için Çalisiyoruz'

Havza Belediye Baskan Sebahattin Özdemir, "Havza Belediyesi olarak muhtarlarimizdan gelen talepler ve öncelik sirasina göre halkimiza hizmet etmek ve halkimizin yasam standartlarini yükseltmek için çalismalarimiza ara vermeden devam ediyoruz" dedi.

Havza Muhtarlari Dernegi Baskani Adem Sahin ve dernek üyesi muhtarlar Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir’i ziyaret ettiler. Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir’in makaminda gerçeklesen ziyarette Havza Muhtarlari Dernegi Baskani Adem Sahin Baskan Özdemir’e dernek faaliyetleri hakkinda bilgiler vererek, "Ilçemizde güzel bir uyum içerisinde yaklasik 5 yili geride biraktik. Muhtarlar olarak Havza Belediye Baskanimiza ve belediye personelimize ilçemiz için yapmis olduklari çalismalardan ötürü tesekkür ederim" diye konustu.

Havza Belediye Baskani Sebahattin Özdemir ise Sahin ve beraberindeki muhtarlara ziyaretlerinden tesekkür ederek, "Öncelikle tüm muhtarlarimizin sahsinda ilçemiz halkinin ilk günlerini yasadigimiz yeni yilini kutlarim. Havza Belediyesi olarak muhtarlarimizdan gelen talepler ve öncelik sirasina göre halkimiza hizmet etmek ve halkimizin yasam standartlarini yükseltmek için çalismalarimiza ara vermeden devam ediyoruz. Yine bu amaç dogrultusunda Samsun Büyüksehir Belediyemiz ile is birliginde sahada olanca gücümüzle çalisiyoruz. 2023 yili çalisma programimizi tamamladik ve 2024 çalisma programimiz kapsaminda gerekli planlamalari yaparak sahada çalismalarimiza basladik. Türkiye Vizyonumuz ilçemizi gelecege hazirlamak için çalismalarimiza devam ediyoruz" seklinde konustu.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile