Baskan Özdemir'den 6'Nci Bölge Çagrisi

Baskan Özdemir'den 6'Nci Bölge Çagrisi

Sivas TSO Baskani Zeki Özdemir, TBMM Baskani Numan Kurtulmus’a Sivas’in tamaminin 6’nci bölge tesvikleri çerçevesine alinmasini istediklerini söyledi.

Sivas Ticaret ve Sanayi Odasi (STSO) Baskani Zeki Özdemir Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Baskani Numan Kurtulmus’un katildigi ‘Sivil Toplum Bulusmalari’ programina katildi.

Protokol konusmalarinin ardindan söz alan Sivas TSO Baskani Zeki Özdemir, ekonomik gelismeyi Sivas’in tüm ilçeleriyle beraber bir bütün halinde saglamayi hedeflediklerini belirterek, “Yüzyilin yatirimi olan hizli treninin Sivas’imiza ulasmasindan sonra turizm ve hizmet sektörünün gelistigini gözlemliyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Talebimiz, bütün OSB’lerimiz Cazibe Merkezi çerçevesine alinsin”

Baskan Zeki Özdemir, “Sivas Ticaret ve Sanayi Odamizin en önemli konusu olan Demirag OSB’de doluluk orani 2 sene gibi kisa bir sürede yüzde 80’e ulasmistir. Demirag OSB’yi yüksek teknolojik ürünlerin üretildigi bir OSB haline getirmek için gayretlerimiz devam etmektedir. Az önce belirttigim gibi sehrimizi sadece bir noktadan, bir merkezden degil, tamamini gelistirmek arzusu içerisindeyiz. Sivas’imizda 5 tane Organize Sanayi Bölgemiz var. Bunlardan iki tanesi il merkezinde, üç tanesi ise ilçelerimizde. Fakat sadece Demirag OSB cazibe merkezi çerçevesinde ve bu desteklerden faydalaniyor. Sizlerden ricamiz sudur ki; Sivas’taki tüm OSB’lerimiz cazibe merkezi çerçevesine alinmasi. Tüm sanayici ve tüccarimizin sizlerden talebi bu yöndedir. Devletimiz, hükümetimiz bu imkâni sundugunda baska talebimizin olmadigini oralari en kisa zamanda doldurup ülke ekonomisine katki koyacak her türlü çalismayi yapacagimizdan hiçbir süpheniz olmasin. Sizden bir tane arzu ve istegimiz vardir, bütün OSB’lerimizin cazibe merkezi çerçevesine alinmasidir” dedi.

TBMM Baskani Numan Kurtulmus, Baskan Zeki Özdemir’e tesekkür ederek konunun takipçisi olacagini ifade etti.

Programin sonunda, Sivas TSO Baskani Zeki Özdemir Sivas’taki tüm OSB’lerin cazibe merkezi çerçevesine alinmasini içeren dosyayi TBMM Baskani Numan Kurtulmus’a takdim etti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile