Başkan Özdemir’Den, Kaymakam Duman’A Veda Yemeği

İlçedeki görevini tamamlayan Gaziantep’in Araban İlçe Kaymakamı Fethullah Duman için Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir tarafından veda yemeği verildi.

Öğretmenevi lokalinde verilen yemeğe, Yavuzeli Kaymakamı Cihan Arık, Nurdağı Kaymakamı Abdulkadir Okay, Araban Cumhuriyet Savcısı Ali Akın Doğuşlu, Savcı Koray Keskin, Araban Adliyesi Hakimleri Cennet Şen ve Abdullah Özdemir, Araban Garnizon Komutanı Jandarma Yüzbaşı İsmail Nejat Özgen, Araban İlçe Emniyet Amiri Tuncay Şimşek, AK Parti Araban İlçe Başkanı Ali Ömeroğlu, CHP Araban İlçe Başkanı İbrahim Halil Metin, Yavuzeli Belediye Başkanı Mustafa Kemal Sakaroğlu, Elif Beldesi Belediye Başkanı İbrahim Çobanoğlu, AK Parti İl Genel Meclisi Üyeleri Şıh Mehmet Ulukök ile Halit Ömeroğlu, kamu kurum amirleri, Araban Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Kılıç, sivil toplum kuruluşu başkanları, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir, Kaymakam Duman’ın ilçede görev yaptığı 7 ay gibi kısa süre içerisinde çok önemli projeler geliştirdiğini belirterek, "Duman, 7 aylık Araban Kaymakamlığı süresi içerisinde yüksek performans göstererek ilçeye bağlı köylerin önemli altyapı sorunlarını çözdü. Şahsım ve Arabanlı vatandaşlar adına kendisine teşekkür ediyor, bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum" dedi.

Kaymakam Fethullah Duman da, görevde bulunduğu süre içerisinde birlik ve beraberlik içerisinde çalıştıklarını kaydederek, "Araban ilçemizin insanları ile zaman zaman bir araya gelerek sorunları dinleyip çözüm noktasında fikir alışverişi yaptım. İlk görev yerim olan Araban ilçesindeki 7 aylık görev sürem içerisinde ilçeye bağlı köylerde önemli altyapı projelerini gerçekleştirdim ve hizmet noktasına getirdim. İlçedeki 7 aylık görev sürem içerisinde hep sorunların çözüm noktasında hizmet vermeye devam ettim. Bugün burada Başkan Özdemir’in benim için verdiği veda yemeğinde son kez sizlerle bir araya geldim. Arabanlılar olarak bana hakkınızı helal edin" diye konuştu.

Yemekten sonra Araban Belediye Başkanı Mehmet Özdemir ile Araban İlçe Emniyet Amiri Tuncay Şimşek, başarılı görevi nedeniyle Kaymakam Duman’a birer plaket takdim etti.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile