Baskan Özdogan Açiklamasi 'Biz Tüm Dünyada Huzur Ve Sükûneti Istiyoruz'

Baskan Özdogan Açiklamasi 'Biz Tüm Dünyada Huzur Ve Sükûneti Istiyoruz'

Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, Fransa’da bir gencin polis kursunuyla hayatini kaybetmesiyle baslayan olayli protestolari degerlendirdi.

Diger ülkelere de siçrayan olaylari endise ile izlediklerini ifade eden Baskan Özdogan, “Cumhurbaskanimizin gezi olaylarinda Avrupa Birligi’ne yaptigi uyarinin 10 yil sonra gerçeklestigini görmek de tabi ki Cumhurbaskanimizin ne kadar öngörülü oldugunu bizlere bir kere daha gösterdi” dedi.

Özdogan sözlerine söyle devam etti;

“Dünyadaki gelismeleri basta Fransa olmak üzere endiseyle izliyoruz. Bunlar bugünün sikintisi degil bunlar son 60, 70 yilin sikintilari, artik gün yüzüne çikmaya basladi.

Sömürgeci düzenin nasil sonlanacagini biz de biliyoruz. Sömürgeciligin kimseye fayda etmedigini bilen toplumun torunlari olarak da bir kere daha buradan altini çizelim. Sayin Cumhurbaskanimizin bu konudaki gezi olaylarinda Avrupa Birligi’ne yaptigi uyarinin 10 yil sonra gerçeklestigini görmek de tabii ki Cumhurbaskanimizin ne kadar öngörülü oldugunu da bizlere bir kere daha gösterdi. Biz sadece Türkiye için Müslümanlar için degil, bütün dünya için huzuru, adaleti, sükûneti istiyoruz. Türkiye’mizdeki güzelligin bütün dünyada olmasini da temenni ediyoruz.”
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile