Baskan Özdogan Basarili Ögrencileri Ödüllendirecek

Baskan Özdogan Basarili Ögrencileri Ödüllendirecek

Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, LGS’de 480 ve üzeri puan alan ögrencilere altin hediye edeceklerini söyledi. 8. sinif ögrencilerine yönelik moral ve motivasyonu artirmak amaciyla düzenlenen senlikte yapilan açiklama ögrenciler tarafindan sevinçle karsilandi.

Hacilar’da bahar aylarinin gelmesiyle etkinlikler düzenleniyor. Geleneksel hale getirilen ve bu yil 2.’si düzenlenen Hürmetçi Senligi yine renkli görüntülere sahne oldu. Etkinlige Baskan Bilal Özdogan’in yani sira Hacilar Kaymakami Burak Dertlioglu, okul müdürleri, ögretmenler ve 8. sinif ögrencilerini katildi.

Etkinlikte LGS’de 480 ve üzeri puan alan ögrencilere altin hediye edecegini duyuran Baskan Özdogan; "Ögrencilerimizin girecegi sinavda bir moral ve motivasyon olmasi açisindan, sinav stresinden biraz olsun uzaklasmalari için böyle bir etkinlik düzenledik. Burada gönlünüzce eglenin. Bizim misafirimizsiniz ve doganin, tabiatin keyfini çikarin. Biz her zaman egitim camiamiza destek olmaya devam ediyoruz. Gireceginiz sinavda da insallah Rabbim emeklerinizin karsiligini verir. Vatana ve millete hayirli birer insan olarak yetismeniz adina, güzel liselerde okumanizi rabbim nasip etsin. Bizler de basariyi ödüllendirmek istiyoruz. Bu manada LGS’de 480 ve üzeri puan alan ögrencilerimize birer küçük altin hediye edecegiz. Sinavda tüm 8. siniflarimiza basarilar diliyorum” dedi.

Hacilar Kaymakami Burak Dertlioglu ise; "Insallah, belediyemizin destekleriyle ve gayretleriyle bu etkinligi sürdürülebilir hale getirmek niyetindeyiz. Baskanimiza, sosyal belediyecilik kapsaminda bizlere verdigi her türlü destek için çok tesekkür ediyoruz. Hem okullarimiz hem de ögrencilerimiz için sagladigi katkilar çok kiymetli. Bu organizasyonda emegi geçen belediye baskanimiza, ögretmenlerimize ve idarecilerimize çok tesekkür ediyorum. Hepinize hayirli olsun” seklinde konustu.

Hacilar’da egitim gören ve bu yil LGS’ye girecek olan ögrenciler, 2. Hürmetçi Senligi’nde düzenlenen etkinlik ve ikramlarla hem doyasiya eglendiler hem de güzel havada doganin ve Hürmetçi Sazligi’nin tadini çikardi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile