Baskan Özdogan'dan Istihdam Fuari'na Çikartma

Baskan Özdogan'dan Istihdam Fuari'na Çikartma

Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, Kayseri Valiligi ve Kayseri Büyüksehir Belediyesi himayelerinde is dünyasi için kapilarini açan ve 200 firmanin katildigi Kayseri Insan Kaynaklari ve Istihdam Fuari’ni gezerek hemserilerinin stantlarinda onlara destek oldu.

Is arayanlar ile isverenlerin bulustugu Kayseri Valiligi ve Kayseri Büyüksehir Belediyesi himayelerinde, ISKUR Il Müdürlügü tarafindan organize edilen Kayseri Insan Kaynaklari ve Istihdam Fuari, OSB KOSB Fuar Merkezi’nde açildi. Üretimin ve istihdamin her zaman yaninda yer alan Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, açilis töreni sonrasi stantlari tek tek gezerek yetkililerden bilgi aldi ve is bulmak için gelen vatandaslarla bir süre sohbet etti.

Kayseri Insan Kaynaklari ve Istihdam Fuari’nin 14-15 Mayis 2024 tarihlerinde 200 firmanin katildigi ve yaklasik 5 Bin 750 istihdamin hedeflendigini söyleyen Baskan Özdogan, sözlerini söyle sürdürdü: “Fuarimizda 200 firmanin katildigini gördügümüzde, herhangi bir meslegi yapabilecek olan is arayan arkadaslarimizin mutlaka buraya gelip stantlarda kendilerini tanitmalarini ve firmalarla görüsmelerini özellikle tavsiye ediyoruz. Hayirli olsun. Basta Sayin Valimiz olmak üzere Büyüksehrimize ve katki veren herkese tesekkür ediyoruz.”

Özdogan, hemserilerinin de stant açmis oldugu fuarda yaptigi ziyarette Hacilar belediyesi olarak kendilerinin de Hacilar Meydani’ndan fuara gitmek isteyen vatandaslar için ücretsiz ulasim hizmeti verildigini de sözlerine ekledi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile