Baskan Özdogan'dan Kutlamalarda 'Güçlü Ordu' Mesaji

Baskan Özdogan'dan Kutlamalarda 'Güçlü Ordu' Mesaji

Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, il protokolü ve halkin katilimi ile gerçeklestirilen 30 Agustos Zafer Bayrami etkinliklerine katildi. Baskan Özdogan burada yaptigi açiklamada, "102 yil önce güçlü bir ordumuz vardi; bugün ise daha da güçlü bir ordumuz ve devletimiz var" dedi.

Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, 30 Agustos Zafer Bayrami’nin 102. yildönümü dolayisiyla Kayseri Valiligi tarafindan Kayseri Cumhuriyet Meydani’nda düzenlenen kutlama programina katildi.

Tören, Atatürk Aniti’na çelenk sunulmasiyla basladi ve Kayseri Valisi Gökmen Çiçek’in valilik makaminda tebrikleri kabul etmesiyle devam etti. Cumhuriyet Meydani’ndaki kutlama etkinlikleri ise halk oyunlari, siir dinletileri ve geçit töreniyle son buldu.

Baskan Özdogan, 30 Agustos Zafer Bayrami’nin önemini vurgulayarak, "Bugün, Kayseri Cumhuriyet Meydani’nda vatandaslarimizla birlikte, büyük bir coskuyla Zafer Bayramimizi kutladik. 102 yil önce güçlü bir ordumuz vardi; bugün ise daha da güçlü bir ordumuz ve devletimiz var. Insallah, yarin daha güçlü bir devlet ve ordu için tüm gücümüzle çalismaya devam edecegiz. Güzel vatanimizin nasil düsmanlardan kurtarildigini, zor günlerde nasil birlik ve beraberlik içerisinde zaferin kazanildigini bir kez daha hatirladik" ifadelerini kullandi.

Baskan Özdogan, konusmasini, "Bu anlamli günü düzenleyen Valiligimize ve emegi geçen herkese tesekkür ediyorum. Zafer Bayramimizin 102. yil dönümü kutlu olsun. Milletimiz, devletimiz var olsun. Tüm sehitlerimizi rahmetle anarken, Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaslarini saygi, rahmet ve minnetle aniyorum. Ruhlari sad olsun" diyerek sonlandirdi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile