Baskan Özdogan Dogaseverleri Ortaseki Ormanlari'na Davet Etti

Baskan Özdogan Dogaseverleri Ortaseki Ormanlari'na Davet Etti

Sehrin kalabaligindan uzaklasmak ve dogayla iç içe vakit geçirmek isteyenlere alternatif sunan Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, Ortaseki Ormanlari’nin yüzlerce doga ve sporseverin gözde mekâni haline geldigini söyledi. Baskan Özdogan, tüm vatandaslari bu essiz dogal güzelligi kesfetmeye davet etti.

Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan son yillarda doga ve sporseverin gözde mekâni olan Ortaseki Ormanlari’na tüm vatandaslari davet etti. Sehrin kalabaligindan uzaklasmak için alternatif bir ortam olarak dile getirdigi Ortaseki Ormanlari hakkinda konusan Baskan Özdogan, "Burasi, insanlarimizin sehrin gürültüsünden uzakta dogayla iç içe zaman geçirebilecekleri bir mekân. Her mevsim farkli renk ve güzelligiyle kendini ortaya koyan Ortaseki Ormanlari, Orman Bölge Müdürlügü’nün eko turizm projesi kapsaminda yapilan yönlendirme ve tanitim tabelalari, yagmur barinaklari, seyir teraslari, yürüyüs yollari sayesinde bölgeye turizm açisindan da ayri bir deger kazandirmaktadir. Son üç yildir da gerçekten tüm Türkiye’nin Ortaseki deyince ‘evet, burasi Hacilar’da evet burada bir doga güzelligi var’ dedigi yer daha fazla görülmeli” dedi.

Baskan Özdogan, ayrica bölgenin tanitimina yönelik belediye olarak birçok etkinlik düzenlediklerini belirterek, “Bu bölgeye son zamanlarda yerli ve yabanci turistlerin geldigini biliyoruz. Dogal güzellikler açisindan oldukça zengin bir konuma sahip olan Ortasekimiz, özellikle fotograf çekimi, doga yürüyüsü ve kamp kurmaya uygun bir alan. Bu essiz dogal güzellige tüm vatandaslarimizi davet ediyorum” seklinde konustu.

Ortaseki Ormanlari’nin sorumlulugu, Kayseri Orman Bölge Müdürlügü ile Hacilar Belediyesi arasinda imzalanan ’Erciyes Titrek Kavak Ekoturizm Projesi Is Birligi’ protokolü kapsaminda Hacilar Belediyesi’ne devredildi. Bu is birligi ile Ortaseki Ormanlari, yilin her mevsiminde doga etkinliklerine ev sahipligi yapabilecek bir destinasyon haline getirildi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile