Baskan Özdogan, Kilitli Parke Yol Çalismalarini Yerinde Inceledi

Baskan Özdogan, Kilitli Parke Yol Çalismalarini Yerinde Inceledi

Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan, ilçenin farkli mahallelerinde devam eden kilitli parke yol çalismalarini yerinde inceledi.

Hacilar’da 3 mahallede toplamda 27 bin metrekare alanda gerçeklestirilen kilitli parke yol çalismalarini yerinde inceleyen Baskan Bilal Özdogan, vatandaslarin rahatligi için çalismalarin tüm hiziyla devam edecegini belirtti.

Akdam Mahallesi Aydinpinar Sokagi, Begendik Mahallesi Çifte Kuyular Mevkii ve Asagi Mahalle Enes Sokak’ta yapilan çalismalari degerlendiren Baskan Özdogan, sezon boyunca sadece bu üç alanda toplamda yaklasik 27 bin metrekare alana kilitli parke dösendigini söyledi.



Baskan Özdogan, Akdam Mahallesi Aydinpinar Sokagi’nda gerçeklestirilen 3 bin metrekarelik kilitli parke çalismasini inceleyerek, “Burada altyapi tamamlandiktan sonra üst yapi ile ilgili çalismalar planlamistik. Insallah çok kisa süre içerisinde üst yapiyi da tamamlamis olacagiz” dedi.

Begendik Mahallesi Çifte Kuyular Mevkii’nde yapilan 20 bin metrekarelik kilitli parke çalismasiyla ilgili bilgi veren Baskan Özdogan, “Bu alanin büyük bir bölümünü tamamladik, kalan kismini da bu sezon itibariyla bitirecegiz. Burada hem yol düzenlenmis oldu hem de mümkün olan yerlerde yol genisligi saglandi. Vatandaslarimizin ev girislerini ve otoparklari rahatlikla kullanmalarina imkan verildi" ifadelerini kullandi.

Asagi Mahalle Enes Sokak’ta gerçeklestirilen 3 bin 500 metrekarelik kilitli parke çalismasini da yerinde inceleyen Baskan Özdogan, “Bu alan, revizyon imar planindan sonra uygunlugu belediyemizce onaylanan bir alan. Buradaki vatandaslarimizin talepleri dogrultusunda altyapisi tamamlandi ve üst yapi çalismalarini da süratle gerçeklestirdik” seklinde konustu.

Baskan Özdogan, yapilan bu yol çalismalariyla ilçenin daha modern ve yasanabilir bir hale gelmesi için çalismalarin araliksiz devam ettigini belirterek, "Ilçemizdeki tüm mahallelerde yol çalismalarina hiz kesmeden devam edecegiz. Mahallerimize hayirli olsun. Emegi geçen tüm mesai arkadaslarima tesekkür ediyorum" dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile