Baskan Özel Açiklamasi 'YESAS'in Marka Degerini Artiracagiz'

Baskan Özel Açiklamasi 'YESAS'in Marka Degerini Artiracagiz'

Yenisehir Belediye Baskani Ercan Özel, YESAS’in 42. Olagan Genel Kurulu’nda yaptigi konusmada, “Yenisehir’imizin marka degeri olan YESAS’i, eski günlerde oldugu gibi yukarilara tasimak için elimizden geleni yapacagiz” dedi.

Yenisehir Belediyesi’nin istiraki olan Yenisehir Ekmek Sanayii Ticaret A.S.’nin (YESAS) 42. Hesap Dönemi Olagan Genel Kurulu bugün yapildi. Geçmis dönem YESAS Yönetim Kurulu Üyeleri’nden sadece 1 kisinin katildigi Genel Kurul’da yeni yönetim de belirlendi. YESAS’in yeni Yönetim Kurulu Baskanligi’na, Baskan Ercan Özel seçilirken Yönetim Kurulu üyeleri de Servet Çetik, Koray Aydin, Hakan Karaakin, Rahmi Demirel, Ali Çagri Sal ve Hasan Buran’dan olustu. YESAS’in geçmis döneme iliskin faaliyet raporu ile bilanço gelir-gider tablosu raporu okundu.

YESAS’in yetkililerinin açiklamalari, hazirladiklari resmi belge ve raporlara göre; sirketin kasasinda 1 milyon 456 bin lira para olmasi gerekirken, 196 bin 673 lira 35 kurus oldugu ortaya çikti. 1 milyon 259 bin 336 lira paranin raporlara göre kasada bulunmadigi genel kurul üyeleri tarafindan tespit edildi. YESAS Genel Kurulu, bu nedenlerle hem faaliyet raporunu hem de mali bilanço gelir gider tablosunu oy birligiyle reddetti. Öte yandan geçmis dönem Yönetim Kurulu, oy çokluguyla ibra edilmedi.

Genel Kurul’un ardindan açiklama yapan Yenisehir Belediye Baskani Ercan Özel, Genel Kurul’un hayirli olmasini diledi. Yeni bir görev ve sorumluluk üstlendiklerini vurgulayan Baskan Ercan Özel, yapilacak olan çalismalara her türlü katkiyi sunacaklarini dile getirdi. Baskan Ercan Özel, “Bazi sikintilar ve sorunlar yasanmis olabilir. Ama ortaklarimiz ve yeni seçilen yönetim kurulu üyelerimizle birlikte YESAS’i eski güzel günlerine döndürmek için elimizden geleni yapacagiz” dedi.

YESAS’in kurulusuna öncülük eden Yenisehir eski Belediye Baskani Vedat Semaki’yi rahmetle anan Baskan Ercan Özel, “Yenisehir’imize güzel bir marka degeri kazandirdi. Birçok belediye Yenisehir’i örnek alarak istirakler kurdular. Simdi biz de Yenisehir’imizin marka degeri olan YESAS’i daha yukarilara tasimamiz gerekiyor. Bunun için elimizden ne geliyorsa, yöneticilerimiz ve ortaklarimizla birlikte çalisacagiz” ifadelerini kullandi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile