Başkan Özhaseki Personelle Bayramlaştı

Başkan Özhaseki Personelle Bayramlaştı

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, belediyede görev yapan personelle bayramlaştı.

Meclis Salonu'nda gerçekleşen bayramlaşmada konuşan Başkan Mehmet Özhaseki, "Bayramlar Cenab-ı Hakk'ın bize verdiği özel günler. Özellikle Kurban Bayramları sosyal dayanışmanın yaşandığı, fakirlerin gözetildiği ortamlar. Bizi biz yapan kendimize has gelenekleri devam ettiriyoruz. Allah nice bayramlara sağlık, huzur ve ağız tadıyla ulaşmayı nasip etsin" dedi.
Belediyeciğin güzel olduğu kadar zor bir iş olduğunu da söyleyen Başkan Özhaseki, "Herkes bayram yaparken siz çalışmak zorundasınız. Zabıta hizmeti, temizlik, su, kanal hizmetlerini aralıksız vermek lazım. Bütün bu hizmetlerin yanında bir de dev projeler yapılıyor. Bu projelere hep birlikte omuz verirsek bu şehir büyür, gelişir. Bu şehirde herkes aradığını bulur. Bir gün herkes buradan gidecek ama gönül huzuruyla gitmenin birinci yolu, üzerimize düşeni layıkıyla yapmaktır" diye konuştu.
Çalışma arkadaşlarından çok memnun olduğunu ifade eden Başkan Özhaseki, belediye personelinden nezaket kurallarını her zaman gözetmelerini isteyerek şöyle konuştu:
"Sizden bir tek isteğim var; buraya gelen yaşlıyı genci, teyzeyi amcayı sert sözlerle azarlamayın. 17 senelik belediye başkanlığımda çok şükür 'çık şu kapıdan' dediğim insan olmadı. Sizler de herkese güler yüzle davranın, herkesin hayır dualarını alın."
Konuşmanın ardından Başkan Özhaseki, belediye personeliyle tek tek bayramlaştı.
SİRENLİ KARŞILAMAYA UYARI
Belediyedeki bayramlaşma programının ardından Başkan Özhaseki, itfaiye ve makina ikmal atölyesinde görev yapan çalışanlarla da ayrı ayrı bayramlaştı. İtfaiyedeki bayramlaşma konuşmasında, merkeze gelişinde siren sesiyle karşılanmasından duyduğu rahatsızlığı dile getiren Başkan Özhaseki, bu türlü yaklaşımlara gerek olmadığını ifade ederek her yerde ve her şartta güler yüzü elden bırakmamak gerektiğine dikkat çekti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile