Baskan Özkan'in Mutlu Günü

Baskan Özkan'in Mutlu Günü

Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan ve esi Gülden Özkan’in kizi Serra Özkan, evlilik yolunda ilk adimi atti. Serra Özkan ve Gökberk Sinanoglu çifti düzenlenen törenle nisanlandi.

Karacabey Belediye Baskani Ali Özkan ve esi Gülden Özkan’in kizi Serra Özkan, evlilik yolunda ilk adimi atti. Iç Mimar olan Serra Özkan ve Insaat Mühendisi olan Gökberk Sinanoglu çifti düzenlenen törenle nisanlandi.

Önemli isimler katildi

6 Ocak Cumartesi günü düzenlenen nisan törenine, Karacabey Kaymakami Hakan Kafkas, AK Parti Bursa Milletvekili Ayhan Salman, AK Parti MKYK Üyesi ve önceki dönem Bursa Milletvekili Önder Matli, önceki dönem Bursa milletvekili Dr. Mustafa Esgin ve AK Parti Karacabey Ilçe Baskani Gültekin Saygisever katildi.

Zaman zaman duygusal anlarin da yasandigi törende kisa bir konusma yapan Belediye Baskani Ali Özkan,bu özel günde aileleri, yakin dostlari ve sevdikleriyle bir araya gelmenin heyecanini yasadigini ifade ederken, "Bu mutlu günümüzde aramizda olarak mutlulugumuza ortak olan ve bizleri onurlandiran tüm misafirlerimize çok tesekkür ederiz” ifadelerini kullandi.

Öte yandan, genç çiftin nisan yüzüklerini AK Parti MKYK Üyesi ve önceki dönem Bursa Milletvekili Önder Matli takarken, gece boyu keyifli anlarin yasandigi nisan töreni güzel hatiralar birakti.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile