Baskan Özlü'den 680 Milyon Liralik Yatirim

Baskan Özlü'den 680 Milyon Liralik Yatirim

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, kentte kronik hale gelen bir soruna daha nester vurmaya hazirlaniyor. 680 Milyon TL’lik yatirim ile içme suyu ve ana isale hattinin yenilenmesinin ardindan Düzceliler uzun yillar su sikintisi yasamayacak.

Düzce’nin kronik sorunlarinin basinda gelen, gerek yaz gerekse de kis aylarinda zaman zaman problem yasanmasina neden olan su sikintisinin çözümü konusunda Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü harekete geçti. Içme suyu alt yapisinin degistirilmesiyle Düzce’nin uzun yillar su sorun yasamayacagina dikkat çeken Baskan Özlü, eskiyen içme suyu alt yapisinin günün sartlarina uyum saglayamadigini belirtti.

30 yillik su hatlarini yenileme yoluna gittiklerini dile getiren Baskan Özlü, “Ilk projemiz 180 Milyon TL bütçeli içme suyu projesi. DSI kaynaklarindan içme suyu hatti ve ana isale hattini yeniliyoruz. Ayrica bir de ana su deposu yapacagiz. Diger projemiz ise içme suyu sebeke hatlarinin yenilenmesi projesi. Yaklasik 500 milyon liralik bu projeyle 55 kilometre çelik boru ve bin 230 kilometre polietilen su borulariyla içme suyu borulari yenilenecek. 17 Aralik tarihinde firmaya yer teslimini yapacagiz. Vatandaslarimizin suya kesintisiz sekilde ulasmalarini saglayacagiz. Vatandaslarimizdan biraz daha sabretmelerini istiyorum. Düzce’nin gelecek 30 yil da su sorunu yasamasinin önüne geçiyoruz” dedi.

Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile