Baskan Özlü'den, Güzel Sanatlar Fakültesine Ziyaret

Baskan Özlü'den, Güzel Sanatlar Fakültesine Ziyaret

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Düzce Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi ögretim üyeleri ile bir araya geldi. Ziyarette Düzce ölçeginde yapilabilecek sanat faaliyetleri ve peyzaj çalismalari hakkinda karsilikli görüs alisverisinde bulunuldu.

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, beraberinde Il Saglik Müdürü Dr. Yasin Yilmaz ile birlikte Düzce Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesini ziyaret ederek Ögretim Üyeleri ile bulustu. Konuralp’te bulunan fakülte binasindaki görüsmede, ögretim üyeleri Baskan Özlü’ye okulun son durumu ile ilgili bilgi verdi.

“Fakültenin Konuralp’te olmasi avantaj”

Ögretim üyelerinin beklenti ve taleplerini de dinleyen Baskan Özlü, “Düzce’yi tarih, turizm, sanayi basta olmak üzere her konuda ileri seviyeye tasimakta kararliyiz. Pandemi nedeniyle sosyal hayatimizda yasadigimiz kisitlamalar yavas yavas ortadan kalkiyor. Sanat anlaminda da eksikliklerin bir an önce giderilmesi ve sanatsal faaliyetlere agirlik vermek istiyoruz. Fakültenin Konuralp’te olmasi ayrica bir deger olacaktir. Hep birlikte neler yapilabilecegimizi istisare ederek kentimizde uygulama çalismalarimizi birlikte yapalim” dedi.

Ziyarette ayrica, Konuralp Antik Tiyatro bölgesinde devam eden kazi çalismalariyla eszamanli olarak yapilabilecek çalismalar da masaya yatirildi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile