Baskan Özlü Düzce'yi Anlatti

Baskan Özlü Düzce'yi Anlatti

Düzce Belediye Baskani Dr. Faruk Özlü, Cumhurbaskanligi Yerel Yönetim Politikalari Kurulu Baskani Sükrü Karatepe ve üyelerini Düzce’de agirladi. Özlü, konuklarina hem Düzce hem de yerel yönetim konularinda genel bir sunum yapti daha sonra Konuralp Antik Kenti ile Akçakoca’da inceleme gezisi gerçeklestirdi.

Baskan Faruk Özlü, ikinci 5 yillik döneme hizli bir baslangiç yapti. Düzce’de belediye hizmetlerinde sürekli olarak kalite ve verimliligi artirmak üzere çesitli projeleri vakit kaybetmeden baslatan Özlü, Ankara’dan destek almayi da ihmal etmiyor. Hafta basinda Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Atay ile yaptigi görüsme sonrasinda Cumhurbaskanligi Yerel Yönetim Politikalari Kurulu Baskani Sükrü Karatepe ve üyelerini davet eden Baskan Özlü, heyeti Düzce’de agirladi.

Belediyelerin sorumluluk alanlari, hizmet içerigi ve kaynaklari konularinin düzenlendigi yasalarin güncellenmesi hususunda gerekçeleri ile bilgiler paylasan Baskan Özlü, Düzce örnegi üzerinden önemli konulardan bahsederek çalisma yapilabilecegini ifade etti.



Konuralp antik kenti gezdiler

Daha sonra konuklari ile birlikte Konuralp Antik Kenti kazi alanini ziyaret eden Baskan Faruk Özlü, burada Konuralp Müze Müdürü’nün de aktardigi bilgiler esliginde kurul üyelerine 4 yillik kazi çalismalarini aktardi. Düzce Belediyesi’nin personel ve lojistik destegi sayesinde gerekli izinlerin alinarak kesintisiz kazi yapildigini belirttigi alanda 4 önemli tarihi eserin gün yüzüne kavusturuldugunu belirtti.

Ziyaretler son olarak Akçakoca’da yeni hizmete açilan Düzce Belediyesi istirak sirketi Beltur isletmesi olan Akçakoca Bey Konaklari’nda devam etti. Düzce’nin turizm konusunda çok zengin oldugunu belirten Baskan Özlü; “30 Milyon kadar bir nüfusa hitap ediyoruz. Dinlenmenin, kendini yenilemenin en güzel noktasi neresi derseniz, süphesiz Düzce’dir. Sizleri burada daha sik agirlamak isteriz. Bugüne kadar yaptiklarimizi ve yapacaklarimizi sizlerle paylasmaktan memnuniyet duydum. Ilginiz ve ziyaretiniz için tesekkür ediyorum” dedi.

Cumhurbaskanligi Yerel Yönetim Kurulu Baskani Sükrü Karatepe ve üyeler, Düzce’de ziyaret ettikleri noktalar ve ögrendikleri bilgiler için tesekkür ederken hayranliklarini dile getirmeyi de ihmal etmedi.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile