Baskan Özlü Izmir'de Düzce'yi Tanitiyor

Baskan Özlü Izmir'de Düzce'yi Tanitiyor

Türkiye’nin en büyük turizm platformu olan Travel Turkey Izmir kapilarini açti. 3 gün sürecek olan fuarin ilk gününde Bati Karadeniz Kalkinma Birligi (BAKAB) çatisi altinda fuara katilan Düzce Belediyesinin standi katilimcilarin ilgi odagi haline geldi.

Kültür ve Turizm Bakanligi himayelerinde, her yil dünyanin dört bir yanindan turizm profesyonellerini bir araya getiren ve Türkiye’nin en büyük uluslararasi turizm platformu haline gelen Travel Turkey Izmir Turizm Fuari’nin 15’incisi bu yil 2-4 Aralik 2021 tarihlerinde Izmir’de kapilarini açti. 3 gün sürecek olan fuarda Düzce Belediyesi de Bati Karadeniz Kalkinma Birligi (BAKAB) çatisi altinda yerini aldi. Düzce Belediyesi tarafindan açilan stantta kentin turizm alanlarinin tanitiminin yani sira BELTUR tarafindan da Düzce’ye özgü yöresel ürünlerin de tanitimi yapiliyor.

Baskan Özlü protokolü düzce standinda agirladi

Fuarin ilk gününde Düzce Belediye Baskani ve ayni zamanda BAKAB Baskani olan Dr. Faruk Özlü misafirlerini Düzce standinda agirladi. Baskan Özlü’yü belediye meclis üyeleri de yalniz birakmadi.

Baskan Özlü misafirlere Düzce standinda sehrin turizm noktalarini anlatti ve çesitli hediyeler takdim etti. Baskan Özlü fuardaki diger stantlari da gezerek bilgi almayi da ihmal etmedi.

Bölgenin turizm potansiyelini tetiklemek istiyoruz

Travel Turkey fuarinin verimli geçecegine inandigini kaydeden baskan Özlü; "Travel Turkey Izmir fuarina Bati Karadeniz Kalkin Birligi olarak katildik. Güçlü bir açilis oldu ve güçlü bir katilim var. Bati Karadeniz bölgesini turizm açisindan gelistirip güçlendirmek için bu fuara katilmak son derece önemli. Bu fuarin hazirlanmasinda katilim saglanmasinda katki saglayan arkadaslarimiza çok tesekkür ediyorum. Istanbul’dan, Ankara’dan ve Türkiye’nin farkli noktalarindan bir bölgeye yapilan seyahat ve bir bölgede yapilan organizasyonlar daha büyük sinerji meydana getirir. Kastamonu’dan Düzce’ye kadar bir hat düsünün, Kastamonu Karabük, Safranbolu, Bartin gibi illerimizi kapsayan bir organizasyon güçlü bir sinerji meydana getirir. Birlik olarak bölgenin turizm potansiyelinin tetiklenmesine katki saglamak istiyoruz. Emegi geçen herkese tesekkür ediyorum" ifadelerinde bulundu.
Ana Sayfa
Manşetler
Video
Yenile